Kontakt oss her
Bord

Industriarbeidsstasjoner

LINAK aktuator systemer gir jevn og pålitelig høydejustering av monteringsbord og pakkebord, samt for forskjellige arbeidsbenker.

Industriarbeidsstasjoner

Aktuatorsystemer til industriarbeidsstasjoner

Økt fokus på ergonomi har ført til at mange bedrifter ønsker å bruke arbeidsstasjoner som er mindre belastende for de ansatte. Sykefravær på grunn av ryggsmerter og andre jobbrelaterte plager, er kostbart og krever innovative løsninger for å opprettholde effektiviteten og bevare en positiv holdning til jobben blant de ansatte. Fleksibel justering av arbeidsstasjoner kan være en viktig del av løsningen. Ved bruk av LINAK aktuatorsystemer kan du oppnå jevn bevegelse og en rekke andre fordeler.

  • Grundig testing av aktuatorer sikrer lang holdbarhet
  • Innovative og stabile løsninger med parallellkjøring
  • Global partner med over 30 års erfaring

Høydejusterbare arbeidsstasjoner kan forbedre ergonomien for de ansatte. De kan også forbedre LEAN-prosesser i monterings- eller pakkelinjer og til og med sørge for et sikkert arbeidsmiljø ved en ESD (Electrostatic Discharge) arbeidsbenk. LINAK aktuatorer bidrar til jevn justering av nesten alle typer industriarbeidsstasjoner, for eksempel heving av bordplaten eller justering av verktøyets posisjon.

Du kan stole på holdbare, utprøvde og testede aktuatorer
Alle LINAK produkter blir grundig testet før de forlater fabrikken. Dette gjøres for å sikre at de har lang holdbarhet og er i samsvar med de nødvendige sertifiseringskrav. Med moderne elektriske aktuatorer er behovet for vedlikehold eliminert. Industriarbeidsstasjoner betjenes ofte døgnet rundt, og feilfri ytelse er nødvendig for å holde nedetiden ned mot null.

Opplev jevn bevegelse med stabile søyler
Ansatte som arbeider skift ved en industriarbeidsstasjon, har ikke nødvendigvis samme høyde eller kroppsbygning. Det er nødvendig med individuell justering av arbeidsstasjonen for å sikre optimal ergonomi. Den omfattende produktporteføljen til LINAK gjør det mulig å designe en arbeidsstasjon for et hvilket som helst formål. Alle aktuatorer er svært stabile, og systemene gir jevn bevegelse med lavt lydnivå. 

Samarbeid med en global partner med enorm erfaring
I over 30 år har LINAK kontinuerlig utvidet både sitt produktsortiment og sin globale markedsinnsikt. Men fremdeles møter vi våre partnere med ydmykhet og en lydhør innstilling. I dag tilbyr LINAK overlegne elektriske aktuatorsystemer som omfatter avanserte funksjoner som ZERO™ teknologi (< 0,1 W strømforbruk ved standby) og PIEZO™ anti-kollisjonssystem

 
Les mer
System til industriarbeidsstasjon

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Løsninger for bord

LINAK aktuatorsystemer gir jevn og støysvak høydejustering av forskjellige typer bord – f.eks. kontorbord eller tekniske og industrielle arbeidsstasjoner.

Les mer

Systemer til industrielle arbeidsstasjoner

Monteringsbord, pakkebord og ESD arbeidsbenker er eksempler på arbeidsstasjoner som kan blir bedre med lineære aktuatorsystemer. Våre utprøvde løsninger omfatter systemer med inline søyler, søyler med motorkapsling eller aktuatorer for innbygging.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.