Kontakt oss her
Behandlingsutstyr

Behandlings- og undersøkelsesstoler

LINAK aktuatorløsninger gir jevn og enkel justering av høyde, benstøtte og rygglene i behandlingsstoler.

Stoler til behandling og undersøkelse

Aktuatorløsninger til behandlingsstoler

Livsstilssykdommer skaper et stadig økende press på sykehusene. Over hele verden ser vi en økende tendens til fedme, som fører til flere pasienter som trenger behandling. Behandlingsstoler blir brukt for en rekke forskjellige formål, som blodgivning, dialyse og hvile etter poliklinisk kirurgi. LINAK aktuatorløsninger for behandlingsstoler på moderne sykehus gir høyere pasientkomfort, bedre ergonomi for personalet og innebærer flere fordeler for OEM.

  • Fleksible systemer med mange valgfrie sikkerhetsfunksjoner
  • Utprøvde og testede produkter som er i samsvar med internasjonale medisinske standarder
  • Global partner med over 30 års erfaring

Færre hender til å ta seg av flere pasienter. Dette er ikke et fremtidig scenario. Det er en daglig utfordring for sykehuspersonale og pasienter over hele verden. Det er behov for verktøy som hjelper leger og pleiere til høyere effektivitet, som gjør at prosedyrene kan utføres raskere og som øker pasientkomforten. Elektrisk justering av høyde, rygglene og benstøtte gir høyere komfort og setter nye standarder for ergonomi.

Dra nytte av fleksible løsninger som oppfyller dine behov
LINAK har en omfattende produktportefølje som garanterer høy fleksibilitet. Alt passer perfekt sammen, slik at du kan skape nettopp den løsningen du trenger. Dessuten vil den pågående utviklingen av tilbehør og funksjoner som QR (Quick Release), også hjelpe deg med å oppfylle forskjellige sikkerhetsrelaterte krav.

Bruk utprøvde og testede aktuatorer med minimalt behov for vedlikehold
Alle LINAK produkter blir grundig testet som et system før lansering. Vi gjør dette for å demonstrere holdbarheten og for å sikre at aktuatoren har høy ytelse gjennom hele levetiden. Med funksjoner som SDT (Service Data Tool) kan du eksportere statusdata og utføre forebyggende vedlikehold. Hos LINAK tester og sertifiserer vi våre produkter, slik at de er i samsvar med internasjonale medisinske standarder. Dette gjør det enklere for deg å få medisinsk godkjenning for ditt produkt.

En erfaren partner som har alt du trenger
I over 30 år har LINAK utviklet og forbedret elektriske aktuatorer, og vi tilbyr stadig mer tilbehør som tillegger produktene verdi. OEM kan derfor bruker én leverandør ved innkjøp av aktuatorsystemer som er kompatible med en hvilken som helst behandlingsstol - fra den mest avanserte oppstilling til en grunnleggende løsning, og der alt kommer an på dine spesifikke behov.

Les mer
System til behandlingsstol
Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting play-icon

Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Løftesøyle LC3 setter standarden for vertikale løft

Den er stillegående og kraftfull og gir høyere sikkerhet rundt avansert medisinsk utstyr, som operasjonsbord, kirurgistoler og røntgenutstyr.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Behandlingsutstyr

LINAK aktuatorløsninger gir jevn og lydsvak justering av behandlingsstoler/-benker/-bord samt tannlegestoler og rullestoler.

Les mer

Systemer til behandlingsstoler

LINAK aktuatorsystemer gir jevn heving og justering av behandlingsstoler og bidrar til bedre pasientkomfort og bedre ergonomi for helsepersonell. Behovene varierer og krever forskjellige typer systemer. Uavhengig av om du ser etter et enkelt system for din behandlingsstol eller en avansert, spesialtilpasset løsning, har vi det riktige systemet for deg. Som standard har LINAK tre forskjellige oppstillinger for behandlingsstoler. Innenfor disse kan du sette sammen flere forskjellige løsninger. De tre er: Basic, Medium og Advanced.

Videoer om stoler til behandling og undersøkelse

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i behandlings- og undersøkelsesstoler. Se videoene våre og bli inspirert.

Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting play-icon

Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss