Kontakt oss her
Behandlingsutstyr

Behandlingbenker og -bord

LINAK aktuatorer gir optimal ergonomi og komfort ved hjelp av jevn og enkel høydejustering og posisjonering av ryggstøtter og benstøtter.

Benker og bord til behandling og undersøkelse

Aktuatorløsninger for elektriske benker og bord

Det blir stadig flere pasienter å behandle, og helsesektoren er konstant på utkikk etter måter å forbedre arbeidsforholdene til helsepersonell på. Optimal ergonomi er en prioritet, og ved bruk av LINAK aktuatorer kan du tilby komfortable og ergonomiske benker/ bord for behandling eller undersøkelse, som er svært stillegående og som har flere andre nyttige fortrinn.

  • Et unikt system fra et bredt produktutvalg
  • Testet og utprøvd teknologi
  • Én leverandør med globalt nærvær

Ryggsmerter og andre ryggproblemer er svært vanlige helseproblemer blant pleiere og leger. Det er derfor forbedret ergonomi og fleksibel og enkel elektrisk justering av benker/bord til behandling og undersøkelse, er opplagte fokusområder. LINAK tilbyr unike aktuatorløsninger og systemer som er egnet for alle bord og benker - fra de enkleste til de mest avanserte.

Opplev stor fleksibilitet og skap en unik løsning
Med LINAK har du en leverandør med en produktportefølje som er så omfattende at du kan bygge et system som oppfyller dine minste behov. Uansett om du trenger grunnleggende høydejustering, en parallell eller sakseformet løsning eller en mer avansert oppstilling med justering av rygglene eller benstøtte, behøver du ikke bekymre deg for integreringen. Alt passer sammen og er svært enkelt å montere og bruke. Du har full designfrihet.

Du kan stole på kraftige, utprøvde og testede aktuatorer
Alle LINAK produkter blir grundig testet som et system før de forlater fabrikken. Dette gjøres for å sikre driftssikkerhet og lang levetid, med minimalt behov for vedlikehold. Dessuten kan LINAK SDT (Service Data Tool) gi deg beskjed dersom systemet trenger service, noe som reduserer nedetiden til benker og bord. Dette er en valgfri funksjon som skaper høyere verdi.

Kjøp alt på ett sted - hvor som helst
LINAK har over 30 års erfaring med utvikling, forbedring og salg av elektriske aktuatorsystemer. Hos datterselskaper over hele verden kan du kjøpe alt du trenger og få support fra eksperter med lokal markedsinnsikt. 

Les mer
Systemer til benker og bord

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Justerbare behandlingsbenker og -bord som innebærer fleksibilitet og flott design play-icon

Fleksibilitet og flott design

LA40 video play-icon

LA40

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Filer

Fokus på benker og bord

Fleksibel funksjonalitet og forbedret ergonomi er noen av dagens krav til behandlings- og undersøkelsesbenker.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Behandlingsutstyr

LINAK aktuatorløsninger gir jevn og lydsvak justering av behandlingsstoler/-benker/-bord samt tannlegestoler og rullestoler.

Les mer

Systemer til benker og bord

LINAK aktuatorsystemer gir jevn heving og justering av benker og bord for behandling og undersøkelse, og gir helsepersonell bedre ergonomi. Spesifikasjonene er avhengige av individuelle behov og krav. Enten du ønsker et grunnleggende system for din behandlingsstol/-benk, eller trenger en avansert kundetilpasset løsning; LINAK har produktporteføljen for å designe det riktige oppsettet til deg ved bruk av tre ulike løsninger: Basic, Medium og Advanced.

Videoer om benker og bord til behandling og undersøkelse

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i benker og bord for behandling og undersøkelses. Se videoene våre og bli inspirert.

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss