Kontakt oss her
Behandling

Behandlingsutstyr

LINAK aktuatorløsninger gir jevn og lydsvak justering av behandlingsstoler/-benker/-bord samt tannlegestoler og rullestoler.

Aktuatorløsninger for behandlingsutstyr

Forventet levealder øker stadig, og det samme gjør behovet for forskjellige typer behandling utenfor den tradisjonelle sykehusrammen. Behandlerne må ta inn flere pasienter, og utstyret må være effektivt og sterkt på grunn av en stadig mer overvektig befolkning. Bruk av LINAK aktuatorer i ditt behandlingsutstyr gir deg flere fordeler, som:

  • Testet og sertifisert i henhold til internasjonale medisinske standard
  • Intelligent Care Solutions™ gir ekstra funksjonalitet
  • Pålitelige systemer basert på over 30 års erfaring

Muligheter for justering av behandlingsutstyr handler ikke bare om bedre ergonomi for behandlerne. Den stadig eldre befolkningen og den økende tendensen til overvekt krever sterkere utstyr som samtidig er komfortabelt for pasientene. LINAK aktuatorsystemer bidrar til større komfort samt pålitelig og jevn justering av høyde, benstøtte og rygglene.

Oppfyll internasjonale medisinske standarder
Alle LINAK produkter for behandlingsutstyr oppfyller internasjonale medisinske standarder, slik at det er enkelt for deg å møte kravene i ditt marked. Alle systemer blir grundig testet før lansering for å hjelpe tilvirkerne til et fortrinn i et marked med hard konkurranse.

Tilfør verdi med Intelligent Care Solutions
Uansett om du vil skape bevegelse ved bruk av en enkel aktuatoroppstilling eller et mer avansert system, vil du få jevn og lydsvak bevegelse - levert i et kompakt design fra LINAK Brukeropplevelsen kan imidlertid økes ytterligere. Intelligent Care Solutions gir deg anledning til å tilføre ekstrautstyr som vekt, massasje og SDT (Service Data Tool), slik at eierne kan forutse og planlegge vedlikeholdet for å unngå kostbar nedetid.

Dra fordel av en erfaren partner med omfattende kunnskap
I mer enn 30 år har LINAK lyttet oppmerksomt til våre interessenters tilbakemeldinger, og vi har inngått samarbeid med produsenter for å gi merverdi for både pasienter og helsearbeidere over hele verden. Vårt globale nærvær betyr at service, support og ekspertise alltid er i nærheten for å kunne hjelpe deg og dine kunder.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Justerbare behandlingsbenker og -bord som innebærer fleksibilitet og flott design play-icon

Fleksibilitet og flott design

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Sikker pasienthåndtering med systemløsninger fra LINAK for elektriske pasientløftere play-icon

Sikker pasienthåndtering med systemløsninger fra LINAK for elektriske pasientløftere

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Fokus på benker og bord

Fleksibel funksjonalitet og forbedret ergonomi er noen av dagens krav til behandlings- og undersøkelsesbenker.

Fokus på tannlegestoler

LINAK aktuatorsystemer gir jevn og behagelig bevegelse av tannlegestoler.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss