Arrangement

WATER KOREA 2020

Dato(er)

08-10 september 2020

Sted

KINTEX, Goyang-si, Gyeonggi-do

Stand

C11

Produktlinje(r)

TECHLINE

Sortert etter

LINAK Korea Ltd.

WATER KOREA er Sør-Koreas største og viktigste varemesse for vannbehandlingsbransjen. Siden 2002 har stadig flere aktører innen bransjen møttes på denne messen til seminarer, konferanser og utstillinger vedrørende vannbehandling og forskjellig utstyr for spillvann og kloakk.

Denne 5-dagers varemessen er den beste anledningen selskaper, myndigheter, fagfolk og utdanningsinstitusjoner har til å møtes og diskutere fremtidens bemanning og teknologi. Det er dessuten det optimale stedet å møte selskaper, som LINAK, som produserer vannrelatert maskineri og avansert teknologi for vannbransjen.

Forringelse av infrastrukturen gir høyere driftskostnader, og på messen vil det bli presentert mange nye og smarte løsninger som er basert på banebrytende teknologi. Møt LINAK på stand (C11) og opplev for eksempel hvordan "knife gate"-ventiler kan forbedres ved bruk av lineære aktuatorer av typen LA36. Du vil oppdage at LINAK® systemer er ekstremt enkle å integrere, at de er sikrere og mindre kostbare, ikke har behov for vedlikehold og at ventilautomasjon med elektriske aktuatorer generelt gir bedre kontroll av anlegget.

Vi ser frem til å møte deg på WATER KOREA 2020 og til å diskutere ideer med deg.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.