Arrangement

Alihankinta 2019

Dato(er)

24-26 september 2019

Sted

Tampere Exhibition and Sports Centre, Tampere, Finland

Stand

Stand 300 (Hall D)

Produktlinje(r)

DESKLINE, TECHLINE

Sortert etter

LINAK OY

Over 20 000 eksperter, beslutningstakere og andre fagpersoner fra industrien møtes på den årlige Alihankinta Trade Fair i Tampere i Finland, som er det viktigste arrangementet for den finske industrien.

LINAK vil delta også i år, og vi ser frem til å vise kunder og andre gjester hvordan holdbare elektriske aktuatorer kan bidra til en vesentlig forbedring av tungt maskineri innenfor byggebransjen, gårdsdrift og mobilt jordbruksutstyr, samt forskjellige typer industriautomasjon og energiløsninger. 

Vi vil vise eksempler på alle de forskjellige måtene IC aktuatorteknologi kan integreres i de mest avanserte kontrollsystemer for å skape utmerket automasjon. Og vi har ikke glemt den viktigste ressursen - de ansatte. Vi skaper ergonomiske løsninger for industrien. Du vil se hvordan moderne aktuatorteknologi på en miljøvennlig måte kan øke effektiviteten samt forbedre helsen og motivasjonen til kontormedarbeidere.

Besøk oss på stand 300 (Hall D), og la oss vise deg hvor enkelt det er å integrere LINAK løsninger og hva du kan oppnå ved å gå over til elektriske løsninger. 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.