Kontakt oss her

Entusiasme og personlig effektivitet

Selskapet setter sin lit til entusiastiske ansatte som alltid prøver å utgjøre en forskjell for kundene våre, for selskapet og for hverandre.

Dette innebærer at en er dedikert til effektivitet og bruker LEAN i så mange daglige arbeidsprosesser som mulig.

 
Jørgen Sobol, administrerende direktør hos LINAK Sveits.

Etter mange år på hovedkontoret i Danmark flyttet jeg til Sveits og ble administrerende direktør. Det var fantastisk å komme til et datterselskap av LINAK og se at verdiene våre lever også der. Det er ingen selvfølge at verdier blir til handling – de må selvfølgelig pleies, og det krever innsats å holde dem levende.

Vi bruker flere systemer og verktøy over hele verden, og de utgjør en stor del av fundamentet vårt. Konsekvente arbeidsmetoder er en del av DNA-et vårt. Jeg opplever entusiasme hos de ansatte. De kommer stadig med innspill til hvordan vi kan gjøre ting enda bedre og hjelpe hverandre til å bli bedre – det handler om beste praksis og kontinuerlig forbedring.

Jørgen Sobol, administrerende direktør hos LINAK Sveits.
 
 

3D-printing

En magefølelse kan føre til noe som er nyttig for mange ansatte hos LINAK A/S i hverdagen, og nedenfor er et eksempel. Jakob Svennesen fikk ideen om at interne 3D-printere ville gi større smidighet, fleksibilitet og mer tilfredse ansatte. Tanken var å forenkle printeprosessen ved å printe ut internt med vår egen 3D-printer i stedet for å bruke underleverandører til printeoppgaver.

Les mer

Jakob Svennesen, Corporate Director, EP Mechanics, LINAK A/S
 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss