select
Balers

Rundballepresse

LINAK aktuatorer FOR nøyaktighet i rundballePRESSER

Det er et konstant fokus på effektivitet i moderne landbruk. Når det gjelder rundballepresser, er presisjon i bevegelse avgjørende. For å ha dette, trenger du pålitelig tilbakemelding for å opprettholde kontroll hele tiden. Ved hjelp av LINAK aktuatorer med integrert kontroller (IC) vil du ha flere fordeler, for eksempel:

    • Enkelt å integrere løsning
    • Presisjon, hastighet og vedlikeholdsfrie aktuatorer
    • Solid erfaring med en global partner

Mange ting varierer når du presser strå, høy eller surfor. Ulike halmtyper krever forskjellig pressetetthet, og net bristepunktet sammen med generell streng kvalitet kan variere mye. Dette betyr at en moderne rundballepresser må være enkel å justere. LINAK aktuatorer hjelper med å optimalisere posisjonering av alt fra opplukningen, net strammeren og skjærekniven.

Gjør avanserte systemer enklere å installere
Tid og effektivitet er nøkkelord - både i feltet og i produksjonen av rundballepresser. LINAK aktuatorer har ingen slanger, pumper eller kompressorer. Bare noen få kabler koblet til en kontrollenhet gjør elektriske aktuatorløsninger ekstremt enkelt å montere. LINAK aktuatorer med CAN-bus integreres jevnt med for eksempel et eksisterende CAN- busystem.

Nyt presisjon, god fart og høy kvalitet
Hvert LINAK produkt gjennomgår en serie tøffe tester før den slippes ut for salg. Våre løsninger for rundballepresser er holdbare og vedlikeholdsfrie. Tilbyder av aktuatorer med BUS kommunikasjonsevner gir også nøyaktig tilbakemelding av posisjon, noe som gjør det enkelt for bonden å kontrollere justerbare deler av rundballepressen med presisjon.

Stol på en global partner med stor erfaring
Med nesten fire tiår med erfaring i å lage holdbare elektriske aktuatorløsninger for oppdrett og landbruk, vet LINAK hva som trengs for å operere i feltet. Grove forhold og vanskelige omgivelser er en global tilstand, selv om markedene varierer over hele verden. Det er derfor LINAK har mer enn 35 kontorer på fem kontinenter. Dette betyr at du alltid kan forvente rask service og lokal markedsinnsikt.

TECHLINE Product Configurator

 

TECHLINE PRODUKT KONFIGURATOR
Finn den industrielle aktuatoren som passer dine behov med LINAK
Aktuator Velger »