select
LA36 er bygget inn i den nye generasjonen høyballpresser fra Kverneland

den fleksible løsningen for rundballepresser

Flere tiår med erfaring på å designe maskiner ligger bak, når Kverneland bygger rundballepresser som må kunne fungere upåklagelig i alle verdens land. Den nyeste generasjon med rundballepresser fra Kverneland sørger for fremragende ytelse og evne til å takle et bredt utvalg av korn typer.

Det innovative design på FastBale gir høy fleksibilitet og mulighet til å jobbe i et variert utvalg av modus, alt etter korn type og brukerpreferanser. Med sine unike egenskaper tilbyr FastBale en svært fleksibel løsning til alle krav samtidig som den øker både komfort og produktivitet for operatør.

Hovedformålet til Kverneland Ravenne var å kombinere pålitelighet og fleksibilitet for å levere høy verdi med et effektivt integrert pressesystem. Den nye serien av presser er utstyrt med lineære aktuatorer fra LINAK. LA36 er en av de mest solide og kraftige aktuatorene, designet for å fungere under ekstreme forhold. Den er vedlikeholdsfri med lang levetid og høy IP-grad. 

Kvalitets aktuatoren LA36 tilbyr et meget konkurransedyktig alternativ til hydraulikkløsninger og andre elektriske aktuatorer. Oppnåelse av eksakt posisjon er kun mulig ved å bruke passende kvalitets komponenter. “LINAK aktuatoren LA36 møter våre krav fullt ut"”, sier Valerio Casadei, elektronikkingeniør i Kverneland Group Ravenna. "LINAK tilbyr et høyt nivå av skreddersydde løsninger, slik som slaglengde, spesialkabler og koblinger for enkelt oppsett mot våre kontrollsystemer. Videre kommer LA36 som standard med et ikke-roterende stempelstangøye".

"I samarbeid med LINAK® får du mer enn bare et produkt i hendene. Du får også et team av ingeniører og teknikere som har dyptgående erfaring med applikasjoner og produkter til disposisjon”, fortsetter Casadei.

Den nye generasjonen av rundballepresser kommer med det nye patenterte Kverneland PowerBind nettbindingssystemet. Takket være lineær aktuatoren LA36 fôres nettet inn i presskammeret via en satelittarm i flat vinkel for å holde nettet stramt hele tiden, hvilket gir nøyaktige og ekstremt pålitelige innføringer. 

Nettet blir hold tilbake av denne satelittarmen inntil pressen er 90 % ferdig. Da først går armen frem, klar for å legge til et nytt nett. 

Dette gir stor grad av pålitelighet og produktivitet til systemet, siden ingen tid går med til å plukke nett. Straks pressen er ferdig plasserer satelittarmen umiddelbart nettet inn i presskammeret.
  Den nye generasjonen av høyballpresser fra Kverneland med innebygget aktuatorteknologi

Pålitelighet og allsidighet er kombinert i den nye serien av rundballpresser fra Kverneland.


Når nettet settes inn beveger bremsen seg ned på nettrullen og strammer. I løpet av nettinnføringen beveger pakkearmen seg tilbake i venteposisjon, og når ballen er pakket aktiveres kniven som kutter nettet.

LA36 tilbyr enkelt vedlikehold, kontroll og rask installasjon med en lang rekke skreddersydde innstillinger og tilbakemeldinger som vil hjelpe til med å tilpasse bevegelsen i en spesifikk applikasjon. Et smart system som ikke går på kompromiss med produktkvalitet. 

Kontakt TECHLINE for spesifikasjoner og enda flere aktuatorløsninger for rundballepresser og andre landbruksmaskiner.
Hva er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhet som omdanner den roterende…
TECHLINE-applikasjoner
Se eksempler på TECHLINE-applikasjoner
Aktuatorfordeler
Bevegelse som utføres av innovative elektriske aktuatorsystemer, har mange fordeler..
Aktuatortesting
Ekstrem kulde og varme, raske temperaturendringer, eksponering for kjemikalier og salt..
Kontakt LINAK
God dialog og tett samarbeid er den korteste veien til en perfekt løsning.