select
Solutions for Vehicle Automation

tilpasning av kjøretøy for funksjonshemmede

tilpasning av kjøretøy for funksjonshemmede - godkjent for økt mobilitet

En fysisk funksjonshemming trenger ikke nødvendigvis å bety at den funksjonshemmede personen blir mindre aktiv. Det betyr imidlertid svært ofte at han eller hun blir mindre mobil, og redusert mobilitet kan i alvorlig grad begrense aktivitetsnivået.  
 
Helt fra begynnelsen av har LINAK hatt spesielt fokus på hvordan elektriske lineære aktuatorer kan hjelpe funksjonshemmede både i og utenfor hjemmet. TECHLINE®har et bredt utvalg av lavspente aktuatorer for alle slags sikre og pålitelige bilapplikasjoner som kan bedre livskvaliteten til funksjonshemmede ved å gjøre dem mer mobile. 
 
TECHLINE elektriske aktuatorsystemer kan løfte opptil 1,500 kg. De sørger for rask og jevn bevegelse via enkel betjening med håndkontroll, fjernkontroll eller brytere. Elektriske aktuatorer har høy sikkerhetsgrad, og det kan legges inn ekstra sikkerhetsfunksjoner ved behov. 
 
TECHLINEs løsninger for elektriske aktuatorer til biler er konstruert for å tåle vibrasjoner og krevende forhold. De er lette å installere, og de passer rett inn i kjøretøyets elektriske system. Sammenliknet med hydraulikk er en aktuatorløsning vedlikeholdsfri og mer kostnadseffektiv. 

aktuatorløsninger for tilpassede kjøretøy

Listen over mulige applikasjoner i et tilpasset kjøretøy er allerede ganske lang, og den blir stadig lengre. Hos TECHLINE er vi opptatt av å utvikle innovative nye idèer og løsninger i nært samarbeid med kundene våre.
Hvis du har en idè om hvordan du kan øke mobiliteten og komforten til bevegelseshemmede personer i tilpassede kjøretøy når det gjelder bevegelse, vil TECHLINE med glede hjelpe deg å utvikle den.
 
TECHLINEs elektriske aktuatorer har blitt testet og godkjent for alle slags plattformer og heiser samt fjernstyrte dører, trinn og rekkverk. Lineære aktuatorer brukes også til alle slags justering av seter, ratt, girspaker osv. Du kan til og med få individuelle automatiske innstillinger for en funksjonshemmet person og en assistent siden elektriske aktuatorer gir svært god tilbakemelding om posisjonering, og er lette å integrere med kontrollsystemer. 

Hos TECHLINE tar vi LINAK-løftet alvorlig. Du vil se at hvert eneste medlem av TECHLINEs ingeniør- og konsulentteam ikke bare har enorm kunnskap om produkter og applikasjoner, men også at alle som en er genuint opptatt av å bedre andres livskvalitet. Kontakt LINAK TECHLINE. 

Brosjyre med fokus på tilpasning av kjøretøy

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Finn den industrielle aktuatoren som dekker dine behov med LINAKs
aktuatorvelger »

 
Gjøre forretninger med LINAK
Vi ønsker ikke bare å være en hvilken som helst leverandør for kundene våre..
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Aktuatorfordeler
Bevegelse som utføres av innovative elektriske aktuatorsystemer, har mange fordeler..
Aktuatortesting
Ekstrem kulde og varme, raske temperaturendringer, eksponering for kjemikalier og salt..
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?