select
Food & Beverage Automation

automasjon i næringsmiddel-industrien 

automasjon i næringsmiddelindustrien - hygienisk og ergonomisk optimalisering

Matsikkerhet er helt nødvendig for alle bedrifter i næringsmiddelindustrien. Enten det er et slakteri, et meieri, et bryggeri eller et cateringfirma, må hygienen ha topprioritet. Men i en sterkt konkurransepreget forretningsprosess kommer optimalisering som en god nummer 2. 
 
LINAK TECHLINE® tilbyr avansert automasjon for næringsmiddel- og prosessindustrien basert på hygieniske aktuatorer i rustfritt stål. De er lette å rengjøre, og de har blitt grundig testet for å tåle sterke vaskemidler og annen form for rengjøring. Dessuten inneholder ikke elektriske aktuatorer giftig eller potensielt skadelig olje, noe som gjør elektriske aktuatorsystemer til den perfekte løsning.  
 
Det brukes mange manuelle prosesser i næringsmiddel- og prosessindustrien. Dette betyr at prosessoptimalisering avhenger av å øke effektiviteten og produktiviteten hos den enkelte arbeidstakeren. I de senere årene har dette rettet fokus mot ergonomi og fordelene ved å kunne tilpasse arbeidsplassen individuelt, og erstatte hardt manuelt arbeid med automatiske løsninger.

bli mer konkurransedyktig

TECHLINE har allerede levert en lang rekke løsninger med elektriske aktuatorer til maskinbyggere og produsenter av utstyr til næringsmiddelindustrien. Som produsent av originalutstyr vil du nyte godt av lave kostnader, enkel installasjon og integrasjon med kontrollsystemer, og kundene dine vil verdsette problemfri drift, lang levetid og maksimal driftstid fordi elektriske aktuatorer ikke trenger vedlikehold. 
 
En virkelig innovativ aktuatorløsning kan godt gi deg en konkurransefordel i markedet. TECHLINE vil med glede hjelpe deg med å utvikle dine idèer og visjoner. Hvis du trenger en applikasjon for å løfte, trekke, skyve eller vippe, vil du se at hvert eneste medlem av LINAK TECHLINE ingeniør- og konsulentteam med sin enorme ekspertise innen applikasjoner og produkter står til din disposisjon.
 
Du vil også oppdage at TECHLINEs serie med elektriske aktuatorer i rustfritt stål er svært allsidige og fleksible - og hver eneste LINAK-aktuator har gjennomgått omfattende testing og kvalitetskontroll slik at den skal yte maksimalt i lang tid. Derfor skal du ikke nøle, men ta kontakt TECHLINE, og fortell om dine behov og idèer.

Brosjyre med fokus på næringsmiddelindustrien

 

TECHLINE KONFIGURATOR
Finn den industrielle aktuator som dekker dine behov med LINAKs 
aktuatorvelger »

 
Gjøre forretninger med LINAK
Vi ønsker ikke bare å være en hvilken som helst leverandør for kundene våre..
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Aktuatorfordeler
Bevegelse som utføres av innovative elektriske aktuatorsystemer, har mange fordeler..
Aktuatortesting
Ekstrem kulde og varme, raske temperaturendringer, eksponering for kjemikalier og salt..
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?