select
Solutions for Marine Applications

marine applikasjoner

MARINE applikasjoner - skreddersydd luksus

For de fleste er en lystbåt synonymt med et luksusliv. Enten det er en liten motorbåt, en stor seilbåt eller en luksusyacht, venter eieren et visst tilpasningsnivå og automatiserte funksjoner som vil skille hans båt fra alle andre. 
 
Som skipsbygger vil du sette pris på at fleksibiliteten og allsidigheten som tilbys av TECHLINE®-serien med elektriske aktuatorer, er egnet for både interne komfortapplikasjoner og eksterne løsninger som krever kraftig bruk og motstand mot vind, vann, salt og sol. 

styrk ditt gode navn og rykte

I salonger, lugarer og førerkabiner brukes TECHLINE aktuatorer vanligvis til å heve bord, justere stoler samt å skyve ut og trekke inn displayer, monitorer og flatskjermer. Dette er bare for å nevne noen få komfortapplikasjoner som kan hjelpe deg med å skreddersy båtene dine for å etterkomme kundenes krav, og styrke ditt eget navn og rykte som skipsbygger og -designer ytterligere.  
 
Hvis du har spesielle behov eller idèer om hvordan en løsning med elektrisk aktuator kan få båtene dine til å skille seg ut, kan du kontakte LINAK TECHLINE. Vårt team av ingeniører og konsulenter vil med glede samarbeide tett med deg og dine ansatte for å finne den perfekte aktuatorløsningen. 
 
Dette omfatter også utendørsapplikasjoner som leidere, ventilasjonssystemer, motorluker, nedfellbar mast og braser, lagerdører osv. Elektriske aktuatorer er perfekte til nesten alt som krever justering.  
 
TECHLINE kan levere Plug & Play løsninger som er svært enkle å installere, ferdig med aktuatorer, søyler, kontrollbokser, betjeninger og annet tilbehør.
 
Du kan være sikker på at kresne kunder vil få stor glede av å bruke en komfortabel løsning med elektriske aktuatorer fra TECHLINE.
TECHLINE lineære aktuatorer er grundig testet med tanke på lang levetid under krevende forhold uten vedlikehold. Og hvis det usannsynlige skulle skje at noe går galt, har LINAK et verdensomspennende nettverk av ettersalggservice i over 30 land. 

Brosjyre med fokus på marine applikasjoner

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Finn den industrielle aktuatoren som dekker dine behov med LINAKs  
aktuatorvelger »

 
Gjøre forretninger med LINAK
Vi ønsker ikke bare å være en hvilken som helst leverandør for kundene våre..
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Aktuatorfordeler
Bevegelse som utføres av innovative elektriske aktuatorsystemer, har mange fordeler..
Aktuatortesting
Ekstrem kulde og varme, raske temperaturendringer, eksponering for kjemikalier og salt..
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?