select
Solutions for Outdoor Power Equipment

mobile park- og miljømaskiner

mobile park- og miljømaskiner - utstyr som gjør en forskjell

Mobile maskiner til utendørs bruk handler om å erstatte manuelle arbeidsprosesser med svært automatiserte og innovative maskiner. 
 
Når det gjelder å forbedre produktiviteten og sørge for enkel, sikker og likevel kraftig bevegelse for disse maskinene, er det ingenting som kan måle seg med LINAK TECHLINE® elektriske aktuatorer.
 
TECHLINE har mer enn 30 års erfaring med utvikling, produksjon og bruk av lineære aktuatorer og komplette aktuatorsystemer. Bare fortell oss hva du trenger, og så kan vi sammen finne en løsning som vil fange oppmerksomheten til kundene dine.
 
Fleksibilitet er et nøkkelord for TECHLINE. Vi dekker behov fra små, lette og kompakte aktuatorer til robuste og kraftige systemer som kan løfte opptil 15,000 N. Alle har det til felles at de er bygd og testet for å fungere under tøffe og krevende forhold.
 
En TECHLINE aktuator er et pålitelig og vedlikeholdsfritt produkt med lang levetid. Elektriske aktuatorer er enkle å installere og styre. Du eliminerer svake punkter som slanger og pumper. Energiforbruket er lavt, og det er ingen fare for skadelige lekkasjer av hydraulikkolje.

forbedret ergonomi og produktivitet

TECHLINEs aktuatorsystemer gjør en forskjell i mobile park- og miljømaskiner for plen og hage, f.eks. små nyttekjøretøy, plentraktorer, store jorddekkings-klippere og fairwayklippere. 
 
I tillegg til å øke produktiviteten ved å gjøre en ellers hard og krevende jobb på en lett og enkel måte brukes aktuatorsystemer ofte til å forbedre ergonomi og komfort. For eksempel leverer TECHLINE aktuatorløsninger for justering av ratt og seter på traktorer og klippere. 
 
Kontakt TECHLINE med dine behov og idèer. Alle medlemmer av vårt ingeniør- og konsulentteam har enorm ekspertise innen applikasjoner og produkter, og kan hjelpe deg med å utvikle den perfekte løsningen.  

Brosjyre med fokus på mobile maskiner.
 

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Finn den industrielle aktuator som dekker dine behov med LINAKs
aktuatorvelger »

 
Gjøre forretninger med LINAK
Vi ønsker ikke bare å være en hvilken som helst leverandør for kundene våre..
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Aktuatorfordeler
Bevegelse som utføres av innovative elektriske aktuatorsystemer, har mange fordeler..
Aktuatortesting
Ekstrem kulde og varme, raske temperaturendringer, eksponering for kjemikalier og salt..
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?