select
Solar Tracking & Wind Energy Actuator Solutions

Solsporing &
vindkraftverk

forbedre energieffektiviteten

Global oppvarming og ønsket om å redusere utslippene av drivhusgasser har satt fokus på hvordan vi best kan utnytte de naturlige energikildene. Solen og vinden er gratis tilgjengelig nesten hvor som helst i verden, og elektriske aktuatorer kan bidra til å øke utnyttelsen og effektiviteten til disse bærekraftige energikildene.
 
Solsporing er en åpenbar måte å forbedre effektiviteten til solenergianlegg på. Når solen beveger seg over himmelen, sørger et elektrisk aktuatorsystem for at solpanelene automatisk følger den og opprettholder den optimale vinkelen for å få best mulig effekt av solstrålene.  
 
I de siste årene har ingeniør- og konsulentteamet til TECHLINE® viet spesielt mye oppmerksomhet til solsporing. Den veldokumenterte påliteligheten og lange og vedlikeholdsfrie levetiden til LINAK aktuatorer selv under ekstremt krevende forhold, gjør TECHLINE elektriske aktuatorløsninger særlig godt egnet til denne type applikasjon. 
 
Fleksibilitet er et nøkkelord for TECHLINE elektriske aktuatorsystemer. Du får førsteklasses trinnløs posisjonering og tilbakemelding til kontrollsystemet - både det digitale og det analoge. Når strøm fra nettet ikke er tilgjengelig, kan LINAK aktuatorer gå på batteri, og manuell forbikobling er også tilgjengelig.

økt effektivitet med systemer for solsporing

Å følge solen fra den står opp i øst om morgenen, til den går ned i vest om kvelden vil øke effektiviteten til solpanelet med opptil 45%. Med praktisk talt ingen vedlikeholdskostnader kan du forvente full avkastning på investeringen. 
 
Etter å ha vært leverandør til originale utstyrsprodusenter i jordbruket og til kraftige anleggsmaskiner i mange år vet vi at aktuatorløsningene våre uten problemer tåler UV-stråling, varme, regn og støv. Ingen aktuator forlater LINAK uten omfattende testing.  
 
TECHLINE tilbyr komplette aktuatorløsninger med både digital og analog integrasjon rett til kontrollsystemet, men vi er mer enn villig til å utvikle skreddersydde løsninger i nært samarbeid med deg og dine ansatte. 

automatisering av vindturbiner

Vindkraft er et annet bærekraftig energiområde som drar nytte av elektriske aktuatorløsninger fra TECHLINE. Vindturbinindustrien har ikke unngått å legge merke til den solide og velprøvde påliteligheten til LINAK aktuatorer. 
 
Sammenliknet med en hydraulisk løsning kan et elektrisk aktuatorsystem tilby lav vekt og enkel styring samtidig som det opptar mindre plass i maskinhuset. I samarbeid med kundene våre har TECHLINE utviklet løsninger for servicesituasjoner med automatisk åpning av alle slags tilgangsporter, luker og nødsmøresystemer. Elektriske aktuatorer brukes også til mange sikkerhetsapplikasjoner som rotorbrems, rotorlås, bladlås og ventilasjonssystemer i både maskinhuset og transformatorenheten. Kontakt LINAK TECHLINE.

Les mer i Fokus på vindturbiner, Fokus på solsporing eller se denne videoen om systemer for solsporing.

Besøk vår nettside for Solsporing og les mer.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Finn den industrielle aktuator som dekker dine behov med LINAK 
aktuatorvelger »

Gjøre forretninger med LINAK
Vi ønsker ikke bare å være en hvilken som helst leverandør for kundene våre..
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Aktuatorfordeler
Bevegelse som utføres av innovative elektriske aktuatorsystemer, har mange fordeler..
Aktuatortesting
Ekstrem kulde og varme, raske temperaturendringer, eksponering for kjemikalier og salt..
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?