select
 

FORBEDRE YTELSEN OG FORLENG LIVET TIL DINE AKTUATORER

LINAK aktuatorløsninger er fleksible og tilpasses ofte til et eksakt behov for en kunde. LINAK har imidlertid flere gode leverandører som leverer tredjeparts produkter, slik at vi kan skreddersy løsninger for nesten ethvert behov.

Vårt ønske om å møte kundenes behov er dyptgående. Vi forsøker alltid å skape den optimale løsningen. Derfor fortsetter vi kontinuerlig å utvikle nye funksjoner for LINAK aktuatorene, for eksempel integrert styring og CAN bus.

Vi anerkjenner imidlertid det faktum at ikke alle løsninger består helt av LINAK deler. Derfor samarbeider vi med tredjepartsleverandører som hjelper til med å sikre at kundene får den nøyaktige løsningen de trenger for å imøtekomme markedets krav. 

Basert på dette samarbeidet tilbyr LINAK en rekke produkter fra tredjepart som er kompatible med våre aktuatorer. Du kan bli kjent med disse produktene og lære hvordan du kan forbedre ytelsen til aktuatorløsningen din med eksterne kontrollbokser for singel- eller parallell aktuatorkjøring og programmeringsenheter på denne nettsiden:

Tredjepartsprodukter

Vi tilbyr produkter som beskytter og øker sikkerheten i applikasjoner utstyrt med LINAK aktuatorer - også når tredjepartsprodukter er involvert. I tillegg tilbyr vi også en rekke forskjellige kontroller, som for eksempel trådløse kontroller og kontroller som tåler slitasje på ujevn arbeidsforhold.

Tredjeparts produkter er kompatible med aktuatorer i de fleste industrielle applikasjoner. Du er imidlertid alltid velkommen til å kontakte oss med henvendelser eller hvis du trenger veiledning og inspirasjon.