select
 
Move for the Future

TA STEGET INN I FREMTIDENS VERDEN AV BEVEGELSE OG FORSTERK DIn KONKURRANSEevne

I en verden som beveger seg raskt, er det viktig å holde følge med trender og endringer. For at bedrifter skal overleve nå og i fremtiden må de være konkurransedyktige. Det å være konkurransedyktig betyr å være kostnadseffektiv og forberedt på fremtiden.

Kostnadseffektiv ytelse
Færre driftsstopp, mindre vedlikehold, raskere oppsett, smart styring og bedre nøyaktighet betyr bedre utnyttelse av din applikasjon. 

Forberedt på fremtiden
Og være forberedt på fremtiden betyr, i vår terminologi, å inneha de mest praktiske, oppdaterte og smarte funksjonene for bedre ytelse i forhold til kontroll, nøyaktighet og hastighet.

Konkurranseevne
Kostnadseffektiv ytelse og innovativ teknologi i din applikasjon vil hjelpe deg å forbedre konkurranseevnen i markedet, og ta deg et steg nærmere fremtiden.  


EN DEL AV LØSNINGEN - AKTUATORER MED INTEGRERT STYRING

IC Integrated Controller    IC Integrated Controller
Aktuatorløsninger med integrert styring (IC) gir din applikasjon muligheten til å beholde et konkurransefortrinn. Installasjon og kontroll har aldri vært enklere, og det er mange tilpasningsmuligheter.

IC er utvalget av integrerte styringsalternativer for TECHLINE® aktuatorer. Disse alternativene gir alt fra lett vedlikehold, kontroll og installasjon til et bredt utvalg egendefinerte innstillinger og tilbakemeldinger. Dette bidrar til skreddersydde løsninger tilpasset dine behov, uavhengig av applikasjon.

VÅRT UTVALG AV aktuatorer med ic

Lineære aktuatorer med IC valg
Les mer om IC-aktuatorer og andre LINAK produkter her.

IC ALTERNATIVER

IC BASIC – PLUG & PLAY MULIGHETER

Denne enkle aktuatorløsningen leveres pre-konfigurert for å imøtekomme dine eksakte krav. Vi kan tilpasse slaglengde, hastighet, strømbegrensning og tilbakemelding samt en rekke andre detaljer.

IC Basic

IC ADVANCED – EN TILPASSET LØSNING

Velger du aktuatorer med IC Advanced, får du enkel tilgang til konfigurering og justering av hastighet, slaglengde og strømbegrensning med et brukervennlig konfigurasjonsverktøy.

IC Advanced

PARALLELL

Dette selv konfigurerbare alternativet tillater parallell kjøring av opptil 8 aktuatorer. En hovedaktuator med integrert H-brostyring kontrollerer opptil 7 slaver. Ingen kontrollbokser eller kompliserte kabler er nødvendig.

Parallel

BUS – LØSNING MED BUS-KOMMUNIKASJON

Denne løsningen gir deg ubegrenset tilrettelegging og økt mulighet for overvåking med fordelene til BUS-kommunikasjon. Vi kan levere IC-aktuatorer med enten CAN bus SAE J1939, LIN bus eller Modbus RTU RS485 i henhold til dine preferanser.

BUS-communication


Og lær mer om hvordan vi kan hjelpe deg forbedre din konkurranseevne med kostnadseffektiv ytelse som er forberedt på fremtiden. 


Move On - Go Electric!

Move for the Future!

Lær mer om fremtidens verden av bevegelse med IC-aktuatorer.

Online Magazine | PDF

IC Options Chart

IC Options Chart

Hvilke alternativer er tilgjengelig for hvilken aktuator. Les mer her.

Online Magazine | PDF

Hva er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhet som omdanner den roterende…
TECHLINE-applikasjoner
Se eksempler på TECHLINE-applikasjoner
Aktuatorfordeler
Bevegelse som utføres av innovative elektriske aktuatorsystemer, har mange fordeler..
Aktuatortesting
Ekstrem kulde og varme, raske temperaturendringer, eksponering for kjemikalier og salt..
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?