select

TECHLINE referansehistorier

Selv de minste komponenter i en applikasjon må være robuste nok til å takle ekstreme miljøer. Komponentene utsettes for en lang rekke tøffe påkjenninger som klimaendringer hvor ekstreme temperaturer kan oppstå, eller forhold hvor jord, støt og vibrasjoner er en del av daglig påkjenning.

Problemer med kvaliteten, og kostnader knyttet til vedlikehold, driftstopp og uforutsigbare sammenbrudd kan hindre selskaper fra å utnytte sitt fulle potensial. TECHLINE aktuatorsystemer tilbyr vedlikeholdsfrie høykvalitets-løsninger som forhindrer driftstopp og sammenbrudd.

LINAK står bak 100 prosent pålitelige komponenter som utsettes for grundig testing. Gjennom tett samarbeid og gode relasjoner tilbyr LINAK enkle og intelligente løsninger som ikke bare vil forbedre funksjonaliteten til en lang rekke applikasjoner, men også gi omfattende unike fordeler. For eksempel, en intelligent IC-løsning i en skurtresker som gjør presise posisjoner mulig, eller i en spreder som besørger enkel regulering av gjødsel spredning til åkeren.

Lær hvordan Miedema sparer tid med elektrisk drevne innstillinger, eller les hvordan New Holland gjør en skurtresker mer effektiv, miljøvennlig og komfortabel for operatøren ved å benytte elektriske aktuatorer.Hva er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhet som omdanner den roterende…
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Aktuatortesting
Ekstrem kulde og varme, raske temperaturendringer, eksponering for kjemikalier og salt..
Kontakt LINAK
God dialog og tett samarbeid er den korteste veien til en perfekt løsning.