select

Fleksibilitet og flott design i justerbare behandlingsbenker og bord

Nye aktuatorsystemer fra LINAK gjør det mer attraktivt å ha elektrisk justering av benker og bord til behandling og undersøkelse. Å legge til god kraft, fart, stabilitet og flere sikkerhetsfunksjoner, design og systemfleksibilitet spiller nå også en betydelig rolle.

Produktnyhet:  26. september 2018
Flexibility and great design in adjustable treatment couches and tables

For mange helsepersonell er den justerbare behandlingsbenken det viktigste utstyret. Den må være i stand til å løfte pasientene trygt - uavhengig av deres størrelse - og gjøre det så raskt og komfortabelt.
Hver dag i mange år!

Med introduksjonen av de lineære aktuatorene LA20 og LA40 HP (høy ytelse) og de nye LINAK OpenBus ™ kontrollbokser, dvs. CO41, CO61 og CO71, har justering av behandlingsbenker gått inn i en ny epoke. Nå går ytelse og komfort hånd i hånd med design og tilbyr flere alternativer enn noen gang før.

Mange utøvere prøver i dag å skape et avslappende og nesten hjemmekoselig miljø rundt sin klinikk. Dette krever at produsenter av helseutstyr skal ta hensyn til design også når de utvikler behandlingsapplikasjoner.

Dette fokuset har filtrert gjennom til LINAK også. Tiår med akkumulert kunnskap om jevn justering, komplekse bevegelsesmønstre, og ikke minst intuitive kontrollenheter, har fusjonert med mer elegant produktdesign. Å bygge et aktuatorsystem med LINAK produkter vil tillate deg å ha:

  • Kraften og påliteligheten til, for eksempel, LA40 HP
  • Avanserte bevegelsesmønstre levert av en OpenBus ™ kontrollboks
  • Intuitiv håndkontroll med, for eksempel en HB30
  • Forbedret ergonomi med fotbryter FS3

Alt er integrert i din behandlingsbenk uten å gå på kompromiss med den overordnede designen. Den kompakte utformingen av LA20 og den klare kabelføringen sikrer et estetisk visuelt utseende.
 
Videre passer alt for behandlingsapplikasjoner i LINAK produktportefølje sammen, slik at du kan sette sammen et system som er valgfritt for din spesifikke applikasjon - grunnleggende, medium eller avansert.

Hvis du vil vite mer om hvordan LINAK kan støtte din applikasjonsdesign og legge avansert bevegelse til behandlingsbenker, vennligst kontakt ditt lokale LINAK kontor.

 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt ditt lokale datterselskap eller distributør.

LINAK er et internasjonalt selskap, basert på en enkel ide - elektrisk lineær bevegelse.
Vi lager produkter som forbedrer menneskers livskvalitet og arbeidsmiljø.
Updated: 2. oktober 2018 09:51