select

Design din egen app til komfortsenger med Software Development Kit

Et helt nytt LINAK Software Development Kit (SDK) tar sikte på å gjøre det enklere å designe en unik app for komfortsenger.

Produktnyhet:  8. mai 2018
LINAK har introdusert en programvareutviklingspakke (SDK), som for eksempel tillater produsenter av komfortsenger å designe en appopplevelse som er tilpasset produktene til LINAK. SDK er designet og testet for å sikre de høye LINAK kvalitetsstandardene i digitale funksjoner.
 
Find your local LINAK office here
 
Tilpasse en app for smarttelefoner er allerede mulig med LINAK Bed Control App. Men nå kan du gå videre! Med SDK kan du utvikle din egen app, legge til ekstra funksjoner i Bed Control App, endre funksjoner, presentere en personlig layout, og mye mer. Alt du trenger er en god ide og en apputvikler til å bruke settet - LINAK leverer basen.

Lever skreddersydde apper til sengene dine
Bruk av smarttelefonapper har blitt en del av hverdagen for mange mennesker over hele verden. LINAK har mange års erfaring med å utvikle apper og arbeider med trådløs Bluetooth® teknologi for justerbare komfortsengeløsninger.

SDK tar et ekstra steg opp. Det hjelper deg med å komme i gang med apputvikling, og sikrer best mulig praksis og kommunikasjon mellom LINAK Bluetooth® adapteren eller de to aktuatorene. Med LINAK SDK og en apputvikler er det nå mulig å bygge en skreddersydd opplevelse for kundene dine.
 
LINAK hjelper deg med å starte din unike app
LINAK Software Development Kit er en programvarepakke med en installasjonsfil med kommandoer for å kommunisere med LINAK produkter i komfortsenger. Den kommer også med en dokumentasjonspakke for apputvikleren som vil hjelpe deg med å bygge visjonen din. Dette inkluderer en brukerhåndbok og et referansebibliotek.

Vi har gjort det enkelt for deg å skille deg ut, og selvfølgelig er LINAK programvarepakken kompatibel med både Apple IOS og Google Android.

Hvis du vil vite mer om de ulike digitale produktene fra LINAK, inkludert SDK, eller hvis du ønsker å lufte en ny ide med oss, vær vennlig å kontakt ditt lokale LINAK kontor.

 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt ditt lokale datterselskap eller distributør.

LINAK er et internasjonalt selskap, basert på en enkel ide - elektrisk lineær bevegelse.
Vi lager produkter som forbedrer menneskers livskvalitet og arbeidsmiljø.
Updated: 8. mai 2018 08:23