select

Software Development Kit for kontorbordsapp

En helt ny Software Development Kit fra LINAK (SDK)) tar sikte på å gjøre det lettere for kontorbordprodusenter å designe sin egen app med unike funksjoner.

Produktnyhet:  30. april 2018
Software Development Kit for office desk apps in mobile devices

LINAK har introdusert en Software Development Kit (SDK), som for eksempel tillater produsenter av kontorbord å designe en appopplevelse tilpasset produktene til LINAK. SDK er designet og testet for å sikre de høye LINAK kvalitetsstandardene i digitale funksjoner.

Tilpasse Desk Control ™ Apps for smartphones er allerede mulig i LINAK Desk Control ™ serien. Nå kan du gå videre! Med SDK kan du utvikle din egen app, legge til ekstra funksjoner i Desk Control ™ løsningene, endre funksjoner og mye mer. Alt du trenger er en god ide - LINAK leverer basen.

Lever skreddersydde apper til dine bord
Bruk av smarttelefon apper har blitt en del av hverdagen for mange mennesker over hele verden.
LINAK har mange års erfaring med å utvikle apper og arbeider med trådløs Bluetooth®-teknologi for skrivebordsløsninger.

SDK tar et ekstra steg opp. Dette hjelper deg å komme i gang med app-utvikling og sikrer best mulig praksis og kommunikasjon til de forskjellige LINAK adaptere og skrivebordspaneler ved hjelp av Bluetooth®-teknologi.

Basert på LINAK SDK, har du nå muligheten til å bygge din egen skreddersydde opplevelse for dine kunder.
  Software Development Kit enables you to tailor your own desk app

LINAK helper deg med starten til din unike app

LINAK programvareutviklingspakke inkluderer en installasjonsfil med en oversikt over komandoer til å komuniserer med LINAK DESK produkter. Den leveres også med en dokumentasjonspakke med en brukerhåndbok og et referansebibliotek.

Vi har gjort det enkelt for deg å skille deg ut, og selvfølgelig er LINAK programvarepakken kompatibel med både Apple IOS og Google Android.

Utforsk LINAK digitale løsninger for skrivebord
Enten du velger Software Development Kit for å bygge din unike app, eller du velger standard eller en tilpasset LINAK Desk Control App, har LINAK løsningen for deg. Spill av videoen for å lære om våre tre digitale løsninger.

LINAK digital solutions for desks

Hvis du vil vite mer om de ulike digitale produktene fra LINAK, inkludert SDK, eller hvis du ønsker å lufte en ny ide med oss, vær vennlig å kontakt ditt lokale LINAK kontor.

 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt ditt lokale datterselskap eller distributør.

LINAK er et internasjonalt selskap, basert på en enkel ide - elektrisk lineær bevegelse.
Vi lager produkter som forbedrer menneskers livskvalitet og arbeidsmiljø.
Updated: 2. mai 2018 07:04