select

Vis frem bedriftens identitet med Bed Control App

Gjør Bed Control App til din egen! Det er nå mulig å tilpasse Bed Control App for å gjenspeile bedriftens identitet og bevisstgjøring av merkekjennskap med din logo, dine farger og linker.

Produktnyhet:  15. januar 2018

Tenk deg at hver gang kundene dine ønsker å justere sin komfortseng med Bed Control App ser de logoen din. De ser bedriftens farger og når de vil vite mer om appen eller produktet blir de sendt til et nettsted du velger. Dette er hva LINAK tilbyr deg.

Tilpass logo, farger og linker

Ved å tilpasse Bed Control App, er det nå mulig å øke kundens merkevaregjenkjenningen ved å justere den visuelle identiteten i Bed Control App mot din bedrifts identitet. Med andre ord blir det krystallklart hvem som har laget sengen og hvem som er ansvarlig for den komforten de opplever.

Bed Control App har hovedfunksjonene til en Bluetooth-håndbetjening, men nå kan du også gjøre denne perfekt tilpasset din merkevare. Derfor inkluderer tilpasningsmulighetene dette:

  • Inkluderer logoen din: Endre logoen i appdesignet.

  • Farge: Endre bakgrunnsfargen. Teksten og grafikken blir hvite.

  • Linker: Under "About" er det videre to seksjoner; Produktinformasjon og Support. Det er her du velger hva du vil linke til.
   Tilpass logo, farger og linker


Brukervennlig design - nå tilpassbar

I år har vi oppdatert Bed Control App-brukergrensesnittet til et moderne og enda mer brukervennlig utseende. Les mer om detaljene her. Dette er designet du nå kan tilpasse.Hvordan kommer jeg i gang?
Det er bare noen få steg som skal til for at din merkevare når ut til dine kunder. Ring ditt lokale LINAK kontor, og start samtalen om hvordan du vil at appen skal se ut.
  Hvem eier den tilpassede appen?
Du har fullstendig eierskap til appen. Dette betyr også at du vil være den som laster opp appen til Apple App Store eller Google Play Store.Følg med!

Bed Control App er under konstant utvikling, så følg med da flere oppdateringer blir utgitt.

 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt ditt lokale datterselskap eller distributør.

LINAK er et internasjonalt selskap, basert på en enkel ide - elektrisk lineær bevegelse.
Vi lager produkter som forbedrer menneskers livskvalitet og arbeidsmiljø.
Updated: 15. januar 2018 09:31