select

Nyheter

select
 • Fleksibilitet og flott design i justerbare behandlingsbenker og bord
  Nye aktuatorsystemer fra LINAK gjør det mer attraktivt å ha elektrisk justering av benker og bord til behandling og undersøkelse. Å legge til god kraft, fart, stabilitet og flere sikkerhetsfunksjoner, design og systemfleksibilitet spiller nå også en betydelig rolle.
  Produktnyhet, 26. september 2018
    
 • Fokuser på Li-Ion batterier fra LINAK
  Li-Ion-baserte batterier fra LINAK gir helseapplikasjonsutstyr mer stabil og pålitelig ytelse i justerbare medisinske applikasjoner - og opptil fire ganger lengre batterilevetid sammenlignet med en tradisjonell blybatteri-løsning
  Produktnyhet, 19. september 2018
    
 • LINAK introduserer en komplett Desk Frame løsning for kontorbord
  Med Desk Frame 1 tilbyr LINAK en full rammeløsning for produsenter av kontorbord. Det komplette og svært fleksible konseptet er laget av tre sett: Kick & Click ™ toppramme, DL SetPack og DL Feet.
  Produktnyhet, 4. september 2018
    
 • Bedre omsorg gjennom et tryggere arbeidsmiljø
  I USA rapporteres hvert år 200.000 arbeidsrelaterte skader blant sykepleiere og omsorgspersoner. Halvparten av dem er relatert til dårlig ergonomi og farlig løft eller støtte av pasienter. Denne tendensen er global og ekstremt kostbar. Det er imidlertid måter å forbedre - ta vare på sykepleierne!
  Produktnyhet, 10. august 2018
    
 • Elegant design, liten og robust. Dette er den nye LA20 Inline aktuatoren
  Den nye LA20 er en liten aktuator som passer for et bredt spekter av helseapplikasjoner med sitt slanke og kompakte design.
  Produktnyhet, 11. juli 2018
    
 • Støtte rehabiliteringsarbeid med pålitelige sitte-til-stå heiser
  Ettersom fokus på rehabilitering vokser følger et økt behov for hjelpeteknologi. LINAK tilbyr et fullt aktuatorsystem for applikasjoner som sitte-til-stå-heis med samme fokus og like mange sikkerhetsfunksjoner som enhver annen pasientløfter.
  Produktnyhet, 6. juli 2018
    
 • Spillvannshåndtering gjøres enklere med slitesterke løsninger fra LINAK
  På det nest største offentlige renseanlegget i Danmark har LINAK aktuatorer blitt implementert for ventilautomatisering for å oppnå mer oppetid og lette den daglige driften
  Produktnyhet, 4. juli 2018
    
 • Nytt systemoppsett øker ytelsen til behandlingsbenker
  Basert på de nye lineære aktuatorene LA20 og LA40 HP og de nye OpenBus ™ kontrollbokser, har elektrisk justering av behandlingsbenker og bord fått et betydelig høyere ytelsesnivå - både til personell og pasienter.
  Produktnyhet, 27. juni 2018
    
 • Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting
  Den er stille, kraftig og forbedrer sikkerheten rundt avansert medisinsk utstyr, for eksempel operasjonsbord, kirurgiske stoler og røntgenapplikasjoner. Den nye LINAK® løftesøylen LC3 tillegger solid løft til komplisert og jevn bevegelse i moderne helseapplikasjoner.
  Produktnyhet, 11. juni 2018
    
 •  

 
For previous news see our News Archive.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Kontakt LINAK
God dialog og tett samarbeid er den korteste veien til en perfekt løsning. Ta gjerne kontakt med oss.