select

Nyheter

select
 • VR video: Ta en titt inn i våre produksjonslokaler i Danmark
  Nå kan du oppleve en førstegangs visning av vår DESKLINE-produksjon - utforsk vår nye 360 graders virtuelle virkelighetsturné ved vårt hovedkontor i Danmark.
  Produktnyhet, 30. august 2017
    
 • Enda flere alternativer med kombinasjon av TD4 Advanced og CBH Advanced.
  Kombinasjonen av TD4 Advanced og CBH Advanced åpner for et luksuriøst sengemarkedet hvor enda flere funksjoner forventes.
  Produktnyhet, 7. august 2017
    
 • Vi presenterer DL19 - firkantet design og enkel montering
  LINAK DL19 er en elektrisk løftesøyle med motorhus. Den kommer i en kompakt firkantet design og er tilgjengelig med LINAK PIEZO ™.
  Produktnyhet, 7. august 2017
    
 • Ny design øker brukervennligheten til LINAK Bed Control App
  LINAK forbedret brukervennligheten til Bed Control App, samtidig som den gir et moderne utseende, et nytt appikon, og gjør brukergrensesnittet så intuitivt og enkelt som mulig.
  Produktnyhet, 2. august 2017
    
 • Nytt dataserviceverktøy for avanserte aktuatorsystemer innen sykehus og helsesektoren
  For å støtte den nylig lanserte kontrollboksen CO61 og batteriet BA21 for justerbare applikasjoner innen sykehus og helsesektoren, har LINAK utviklet et nytt og forbedret Service Data Tool (SDT).
  Produktnyhet, 1. august 2017
    
 • Juster skrivebordet ditt med et vennlig lite dytt
  Har du noen gang prøvd å fumle etter knappene på ditt høydejusterbare skrivebord? Vi har fjernet opp- og ned-knappene på skrivebordet ditt for å unngå dette scenarioet. Nå styrer du pulten din ved å vippe panelet. Det blir ikke mer intuitivt enn det. Med andre ord gjør Skrivebordspanel-serien, DPG, fra LINAK det enklere enn noensinne å holde seg frisk og effektiv i løpet av arbeidsdagen.
  Produktnyhet, 29. juni 2017
    
 • LINAK vridbeslag gir en perfekt tilpasning mellom TD4 og sengerammen
  Ved lansering av TD4 TWINDRIVE-dobbeltaktuatoren, omfavnet LINAK også den universelle måten å montere dobbeltaktuatorsystemer på sengerammer. Det gjør det enkelt å anvende pålitelig justering på dine komfortmøbler.
  Produktnyhet, 29. juni 2017
    
 • "A peek behind the scenes" av LINAK sin utviklingsavdeling og produksjon
  Innsikt i utviklings- og produksjonssyklusen til vår nye lineære aktuator LA33. Utvikle, teste, revurdere, sammenstille og teste igjen.
  Produktnyhet, 27. juni 2017
    
 • LINAK introduserer LA33. En ny aktuator med IC
  Mange produsenter av justerbare applikasjoner som brukes innen landbruk, landbruksmaskiner eller industriell automasjon, kjenner til LINAK-aktuatorer som LA14, LA25 og LA36. Utvalget fra LINAK utvides nå ytterligere med et nytt produkt i mellomstørrelsen.
  Produktnyhet, 31. mai 2017
    
 • LINAK DPG bordpanel - En ny måte å justere skrivebordet på
  Fire nye bordpaneler ser dagens lys og de er mye mer enn bare en ny serie bordpaneler. Sammen med en app som er tilgjengelig på alle relevante plattformer, er dette en løsning som vil endre på måten man bruker et høydejusterbart skrivebord.
  Produktnyhet, 22. mai 2017
    
 • TD4 Standard eller TD4 Advanced?
  LINAK tar med lanseringen av TD4 Standard og TD4 Advanced et steg mot et enda mer variert utvalg av dobbelaktuatorer for justering av moderne komfortsenger. De to ulike versjonene av TD4 ser svært like ut. Hvilken versjon som er optimal for din seng, er avhengig av dine behov.
  Produktnyhet, 11. mai 2017
    
 • Verdt å vite om batteriet BA001
  Stefan, salgsingeniør ved LINAK, gir svar på ofte stilte spørsmål angående batteriet BA001 fra LINAK. Batteriet forsyner elektriske aktuatorløsninger med strøm. Kort sagt erstatter det behovet for en strømledning koblet til strømnettet for justerbare, mobile møbler.
  Lokale Nyheter, 8. mai 2017
    
 • Bli mer produktiv med høydejusterbart skrivebord
  Denne korte animasjonen tar for seg hvordan bruk av høydejusterbart skrivebord kan forbedre både helsen din og øke den generelle produktiviteten når du arbeider.
  Lokale Nyheter, 4. mai 2017
    
 • Batteriene BA19 og BA21 gir deg flere valgmuligheter
  Med introduksjonen av batteri BA19 imøtekommer LINAK en forespørsel fra kunder og tilbyr en kostnadseffektiv batteri backup - løsning for kontrollboks - plattformen.
  Produktnyhet, 12. april 2017
    
 • Løft ergonomi til et høyere nivå
  Viktigheten av god ergonomi for helsepersonell
  Lokale Nyheter, 12. april 2017
    
 • Økt komfort og effektivitet med nye ACK3
  I en verden som står overfor store fremtidige helseutfordringer, med en merkbar nedgang i sykehuspersonell og flere mennesker som trenger omsorg, er tidsbesparelser og effektivitet essensielt. Med dette i tankene har vi utviklet nye Attendant Control Keypads (ACK3)
  Produktnyhet, 11. april 2017
    
 • Schneider Electric reduserer fysisk belastning og forbedrer effektiviteten i produksjonen
  Justerbare monteringsbord bidro til å bedre sikkerheten og effektiviteten betraktelig ved nederlandske Schneider Electric, spesialist innen energihåndtering. Forbedret ergonomi har sørget for optimale arbeidsforhold for de ansatte og generelt gagnet hele selskapet.
  Lokale Nyheter, 6. april 2017
    
 • Større utvalg av trådløse håndbetjeninger for komfortsenger
  Utvalget av trådløse håndbetjeninger for justerbare komfortsenger vokser stadig. Få Bluetooth - tilkobling og funksjoner som bakgrunnsbelysning i knappene, minne og lommelyktfunksjon.
  Produktnyhet, 4. april 2017
    
 •  

 
For previous news see our News Archive.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Kontakt LINAK
God dialog og tett samarbeid er den korteste veien til en perfekt løsning. Ta gjerne kontakt med oss.
LINAK på LinkedIn
LINAK Norge bedriftsside på LinkedIn.