select

hvor brukes elektriske aktuatorer?

LINAK aktuatorer brukes i mange forskjellige bransjer, og forenkler både jobb og privatliv for mange mennesker. Aktuatorene produseres for fire forskjellige forretningsområder.

MEDLINE® & CARELINE® leverer aktuatorløsninger for sykehus- og helsesektoren, DESKLINE® leverer løftesøyler til høydejusterbare møbler, HOMELINE®-aktuatorer brukes i justerbare komfortsenger, og TECHLINE®-aktuatorer brukes i industriapplikasjoner

MEDLINE & CARELINE fokuserer på å øke komforten til både pasienter og pleiepersonale ved å levere aktuatorløsninger til sykehus- og helseutstyr. Aktuatorene bidrar til å forbedre utstyret med sikre, pålitelige og innovative bevegelser samt større løftekapasitet. Dessuten letter de den belastningen pleiepersonalet og andre sykehusansatte kan bli utsatt for hver dag, i forbindelse med tunge løft eller flytting av pasienter. Blant annet brukes LINAKs aktuatorer til sykehussenger, pasientløftere, tannlegestolerbadekarheiser og rullestoler.

DESKLINE leverer aktuatorsystemer til høydejusterbare møbler som kan tilpasses brukerne. Denne tilpasningsevnen ved for eksempel skrivebord gir brukerne større ergonomisk komfort og bedre arbeidsforhold. DESKLINE tilbyr også aktuatorløsninger til industrielle arbeidsstasjonerkjøkken og andre applikasjoner.

HOMELINE-aktuatorer er designet for å gi komfort via elektrisk justering av senger til bruk i private hjem. Jevn og lydløs justering gir god føling med senges bevegelse, og dette hjleper til med å skille den fra andre senger. HOMELINE jobber tett sammen med kundene for å gjøre nye idéer om til løsninger som vil gi bedre senger og sikre dem en konkurransefordel.

TECHLINE aktuatorløsninger er designet for å gi pålitelig og nøyaktig bevegelse i krevende industriapplikasjoner som f.eks. landbruksmaskiner. Dette betyr at TECHLINE aktuatorer tåler krevende forhold som dårlig vær og temperaturendringer, samtidig som de sørger for svært nøyaktige bevegelser.  De er blant annet designet for anleggsmaskiner, ventilasjon og gårdsbrukmarine applikasjoner, og de bidrar til å øke effektiviteten til solsporings-systemer.
For å lage individuelle løsninger har TECHLINE et nært samarbeid med kundene for å oppfylle forskjellige behov og spesifikasjoner. På denne måten hjelper TECHLINE-aktuatorene til med å forbedre kundenes produkter og gi dem en konkurransefordel. 

Ta en virtuell rundtur hos LINAK
Vi inviterer deg med på en virtuell rundtur hos LINAK, der du kan møte de ansatte.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.