select

perfeksjon i bevegelser

Når du har å gjøre med et ledende varemerke, kan du forvente kvalitet helt ned til minste detalj.  Du vil se at komponenter fra MEDLINE® & CARELINE® kan forbedre applikasjonen din. Du vil også se at vårt brede utvalg av aktuatorer, søyler, kontrollbokserbetjeninger/ panel og tilbehør sørger for både en høy grad av fleksibilitet og komplette aktuatorløsninger. 
 
MEDLINE & CARELINE aktuatorer og komponenter har blitt designet og godkjent for applikasjoner i sykehus- og helseutstyr. Ved behov kan vi levere fullt godkjente komplette systemer som tåler forholdene og temperaturene i vasketunneler.
 
Omfattende testing
Aktuatorløsninger for sykehus- og helseutstyr må tåle ekstrem håndtering og slitasje. Utstyret er i bruk nesten hele tiden, og rengjøringsprosedyrene, særlig på sykehus, betyr at det utsettes for svært høye temperaturer, kraftige rengjøringsmidler og høytrykksvasking.
 
LINAKs MEDLINE & CARELINE-produkter gjennomgår en 100% funksjonstest før de forlater fabrikken. I tillegg har LINAK utviklet et omfattende program for gjentatt testing. Nye produkter og stikkprøver fra det eksisterende sortimentet gjennomgår hele tiden en rekke krevende tester som omfatter alle former for ekstreme forhold. 
 
Vi nøyer oss ikke med mindre enn perfekt bevegelse, og det burde heller ikke du gjøre. Så ta kontakt med LINAK MEDLINE & CARELINE hvis du trenger en sikker, pålitelig og medisinsk godkjent aktuatorløsning.


Les om LINAKs testsenter, og se videoen under for å få vite mer om LINAKs testprosedyrer:
     
MEDLINE & CARELINE-applikasjoner
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE-applikasjoner.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.