select

sikker funksjon natt etter natt

Sengen er et vitalt møbel. Vi tilbringer mange timer i sengen, og funksjoner som et elektrisk justerbart aktuatorsystem må rett og slett fungere lydløst og problemfritt natt etter natt.  
 
Når du har å gjøre med et ledende varemerke, kan du forvente kvalitet helt ned til minste detalj. Varemerket til LINAK® er jevn, støysvak og pålitelig funksjon med tilstrekkelig kraft til å håndtere den påkrevde belastningen år etter år.
 
LINAK HOMELINE® leverer komplette modulbaserte aktuatorsystemer som uten problemer kan bygges inn i produktet ditt. 
 
Test, test og test igjen
En av grunnene til at LINAK har samarbeidet med og levert aktuatorløsninger til så forskjellige bransjer som bygg, jordbruk, kontormøbler samt sykehus og sykehjem i over 30 år, er vårt omfattende testprogram. 
 
Hvert eneste HOMELINE aktuatorsystem gjennomgår en 100 % funksjonstest før det forlater fabrikken. Nye produkter og stikkprøver fra det eksisterende sortimentet gjennomgår hele tiden en rekke krevende tester som omfatter alle former for ekstreme forhold. 
 
Vi nøyer oss ikke med mindre enn perfeksjon, og det burde heller ikke du gjøre. Ta kontakt med LINAK HOMELINE hvis du ønsker å være viss på at sengen din er utstyrt med en sikker og pålitelig aktuatorløsning.
HOMELINE-applikasjoner
Se eksempler på HOMELINE-applikasjoner
Ta en virtuell rundtur hos LINAK
Vi inviterer deg med på en virtuell rundtur hos LINAK, der du kan møte de ansatte.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.