select

Betydningen av DESIGN

Muligheten for justering kan være både et ergonomisk og økonomisk godt valg, men når det dreier seg om skrivebord og arbeidsstasjoner, har design ofte svært høy prioritet.

Du ønsker ikke klumpete motorer, industrielle løftesøyler eller elektromekaniske aktuatorsystemer som hemmer muligheten for å skape et flott og elegant design. Det du ønsker er jevn, støysvak bevegelse med et trykk på en diskret knapp. Siden vi er et skandinavisk selskap, fokuserer vi på en ren, enkel og diskret design, og det er akkurat det du får med LINAK® DESKLINE®.

I årenes løp har DESKLINE etablert et godt samarbeid med en rekke anerkjente arkitekter og designere. Vi tror at perfekte høydejusterbare kontormøbler og arbeidsstasjoner er resultatet av et nært samarbeid med fri og åpen utveksling av idéer mellom dine designere og DESKLINE sitt team av konsulenter og ingeniører.

DESKLINE lineære aktuatorsystemer gir deg full designfrihet. Som regel kan du konsentrere deg om bordplaten, rammen og bordbena, mens DESKLINE leverer resten i henhold til dine spesifikasjoner. Hvis du ønsker et justerbart bord uten tverrstag, hjelper DESKLINE deg med å få påkrevd stabilitet.

Kontakt LINAK DESKLINE. Fortell hva du trenger og ønsker, så finner vi sammen en løsning som alle er tilfredse med - både når det gjelder funksjon og form.

Kanskje finner du også inspirasjon ved å besøke “Design Meets Movement” – et samarbeid dannet av LINAK og som involverer noen av de mest kreative og innovative designerne og arkitektene fra hele verden innen justerbare møbler.
DESKLINE-applikasjoner
Se eksempler på DESKLINE-applikasjoner.
Ta en virtuell rundtur hos LINAK
Vi inviterer deg med på en virtuell rundtur hos LINAK, der du kan møte de ansatte.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.