select

LINAK® som din samarbeidspartner

Vi ønsker å være mer enn bare en hvilken som helst leverandør for kundene våre. Vi ønsker å være din partner. 
 
I samarbeid med LINAK® får du mer enn bare et produkt i hendene. Vårt mål er å skape merverdi for kundene ved å tilby innovative produkter, omfattende kunnskap, produksjon i verdensklasse og global tilstedeværelse.
 
Innovasjon
Helt siden den første aktuatoren ble utviklet, har LINAK kontinuerlig tilført markedet nye og innovative idèer. Innovasjon er en viktig årsak til at LINAK har nådd sin nåværende markedsposisjon. Innovative løsninger har som mål å oppfylle kundenes behov. 

Det er derfor LINAK er mer enn bare en leverandør av komponenter. Vi tilbyr et strategisk samarbeid der utvikling og forskning, ettersalgs-service, logistikk, produksjon og markedsføring er hovedelementer.
 
Kunnskap
Hos LINAK fokuserer vi på vår kjernekompetanse - aktuatorløsninger. I våre 4 individuelle divisjoner fokuserer vi også i høy grad på kundenes behov, kjennskap til markedet og kunnskap om applikasjonene.

Dyptgående kunnskaper om trendene i markedet er det som gjør LINAK til en troverdig løsningsleverandør.
 
Produksjon i verdensklasse
Hos LINAK lager vi kvalitetsprodukter. Vårt mål er å være den ledende produsenten i bransjen ved å drive produksjon i verdensklasse. Derfor arbeider vi i samsvar med LEAN-prinsippene i alle deler av våre produksjonsprosesser. Denne praksisen sikrer produkter, service og levering av høy kvalitet.  
 
Global tilstedeværelse
Kundene våre kommer fra hele verden. Siden vi gjerne vil være nær kundene slik at vi kan gi dem best mulig service, er vi representert globalt via datterselskaper og lokale distributører.

 

Partnership Innovation Knowledge World-class Production Global Presence

Ta en virtuell rundtur hos LINAK
Vi inviterer deg med på en virtuell rundtur hos LINAK, der du kan møte de ansatte.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.