select

elektrisk lineær aktuator

En elektrisk lineær aktuator er en enhet som omdanner den roterende bevegelsen til en lavspent likestrømsmotor til lineær bevegelse - dvs. til skyve- og trekkebevegelser.

På denne måten blir det mulig å løfte, justere, vippe, skyve eller trekke tunge eller vanskelig tilgjengelige gjenstander ved enkelt å trykke på en knapp.

I tillegg sørger aktuatoren for sikker, stille og jevn bevegelse med nøyaktig bevegelseskontroll. De er energieffektive og har lang levetid med lite eller intet vedlikehold.

Det er svært enkelt å installere en aktuator sammenliknet med for eksempel hydrauliske systemer, og den tar mye mindre plass, siden den ikke har noen pumper og slanger.

Aktuatorens evne til å tilpasse seg spesielle behov, gjør det mulig å lage velfungerende løsninger som brukes til mange forskjellige formål i en lang rekke applikasjoner og produkter.

En elektrisk aktuator fra LINAK® består av en motor, et gir og en spindel pluss en mutter. En spesiell versjon av den lineære aktuatoren er innbygningsaktuatoren som er beregnet for integrasjon i kundens konstruksjon. En komplett løsning for et aktuatorsystem fra LINAk omfatter en eller flere lineære aktuatorer, en kontrollboks og en betjening til å styre aktuatorene. 
Linear Actuator LA31 TECHLINE
Løftekapasiteten til en LINAK aktuator spenner fra 200N - 15,000N.

Ta en virtuell rundtur hos LINAK
Vi inviterer deg med på en virtuell rundtur hos LINAK, der du kan møte de ansatte.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.