select
LINAK in Brief 

KORT OM LINAK

LINAK har vokst fra en ydmyk begynnelse i 1907. Siden Bent Jensen, administrerende direktør og eier, tok over familiebedriften i 1976 og lanserte ideen om den lineære aktuatoren som kan forenkle menneskers hverdag, har LINAK fortsatt sin vekst over hele verden.
 
LINAK konsernets hovedkontor i Guderup, Danmark brer seg over et areal på 38.000 m2, som omfatter både utviklings- og produksjonsanlegg. LINAK har omkring 2.000 engasjerte medarbeidere i 35 land.
 
LINAK konsernet er inndelt i 4 divisjoner som er organisert som selvstendige forretningsenheter. Dette sikrer at kundene innenfor de forskjellige forretningsområdene alltid håndteres av et team eksperter med omfattende relevant kunnskap og erfaring fra sitt felt.
 
LINAK anerkjennes globalt for høy kvalitet og teknisk avanserte og innovative løsninger som introduseres på markedet som nyskapende produkter. Dette gir både LINAK og våre kunder en strategisk fordel. 
 
Med mer enn 7.000 forskjellige varenummer tilbyr ingen andre i denne bransjen et bredere sortiment av aktuatorsystemer enn LINAK. Vårt komplette sortiment omfatter aktuatorer, løftesøyler, kontrollbokser, betjeninger og et bredt utvalg tilbehør.
 
80 % av våre produkter er kundetilpassede løsninger, og vi er stolte av å være en sterk samarbeidspartner innen utvikling av nye applikasjoner.
 
Klikk på lenkene under for mer opplysninger om de ulike divisjonene i LINAK. 
 
Ta en virtuell rundtur hos LINAK
Vi inviterer deg med på en virtuell rundtur hos LINAK, der du kan møte de ansatte.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.