select
X-ray equipment

Røntgenutstyr

aKTUATORLØSNINGER TIL RØNTGENUTSTYR

Medisinsk kirurgi i moderne sykehus blir mer og mer avansert. Medisinsk personell er i stand til å gjøre enda mer komplekse prosedyrer og de støttende funksjonene dette må følge. For radiologene er etterspørselen etter kraftig og holdbart utstyr for å forbedre effektivitetsnivået og kvaliteten på behandlingen avgjørende. Bruke elektriske aktuatorløsninger gir flere slike fordeler, som:

- Kraftige aktuatorer som kan skape presis trykk/trekkbevegelse
- Medisinsk godkjente løsninger med fleksibel kabelføring
- Enkel tilgang til et bredt produktspekter og flere tiår med erfaring

Moderne røntgenutstyr er nødvendig for å utføre ekstremt presis posisjonering. Nøkkelen til å gi dette er en kombinasjon av tilstrekkelige kraft og avanserte kontrollsystemer som kan gjøre flere justeringsoppgaver samtidig. LINAK arbeider for å oppfylle kravene til moderne røntgenutstyr, og produserer kraftige aktuatorløsninger som er i stand til å gjøre den perfekte jobben.

Ha mer kraft og lag kompliserte bevegelser
Om ditt røntgenutstyr inkluderer en C-arm eller består av et justerbart bord med røntgenutstyr som er montert i taket, vil nøyaktig posisjonering være avgjørende. Men også fleksibilitet og hastighet. For å sikre at du har alt, vil spesialiserte løftesøyler og tilpasset programvare perfeksjonere din kraftige og pålitelige LINAK-løsning.

Få holdbar og medisinsk godkjente løsninger
Hver del av et LINAK aktuatorsystem blir grundig testet før det når markedet. Alle produkter oppfyller kravene til internasjonale medisinske standarder, og dette bidrar til å sikre at applikasjonen din varer lenge, og gjør uplanlagt vedlikehold foreldet. Smart håndtering av kabler og vaskbare produkter vil også hjelpe deg med å holde hygienenivået høyt.

En bred LINAK-portefølje og flere tiår med erfaring
Gjennom mer enn 30 år har LINAK utviklet og produsert elektriske lineære aktuatorløsninger for et bredt spekter av helseapplikasjoner. Vår produktportefølje dekker nesten alt til ethvert behov, og vi står klar til å dele vår kunnskap og lokale markedsinnsikt med deg via vår tilstedeværelse i 35 land.