select
Systems for Patient Lifts

aktuatorsystemer for pasientløftere

aktuatorsystemer for elektriske pasientløftere og oppreisningsløftere

Forskjellige typer systemer for forskjellige typer behov! Enten du foretrekker et grunnleggende system til pasientløfteren, eller et avansert system, har vi det rette systemet for deg. 

Et typisk pasientløftesystem er bygd opp rundt 3 - 5 hovedprodukter: løfteaktuatoren som utfører den faktiske flyttingen av pasienten, en aktuator som sprer bena og sikrer stabiliteten til pasientløfteren, av og til er det montert en tredje aktuator til å kontrollere løfteselen, kontrollboksen med batteri som styrer bevegelsen og betjeningen der du aktiverer den påkrevde flyttingen. Spesifikasjonen av hver av disse produktene avhenger reelt av dine individuelle behov og designidèer.

For å gi litt inspirasjon kan vi si at en typisk pasientløfter ville være bygd opp rundt et produkt fra hver kategori. Uansett hvilket system du velger, vil du få et system i toppklassen som øker livskvaliteten til brukeren ved å bedre sikkerheten og levere en pålitelig, jevn og stille bevegelse for pasientene. 


velg linak for…

I mer enn ti år har LINAK levert spesialsystemer for pasientløftere. Systemer som blant annet er kjent for sin pålitelighet og sikkerhet. Helsepersonellet setter også pris på systemene fordi de er gjenkjennelige og brukervennlige. 
 
Når man velger MEDLINE® & CARELINE® pasientløftesystem, er det mange mulige måter å kombinere på for å finne en optimal systemløsning. LINAK gir fleksibilitet og frihet til å velge blant mange ulike alternativer. Avhengig av behovene dine har vi den riktige produktportoføljen som gir stor fleksibilitet når det gjelder å spesifisere det mest verdifulle systemet for deg.

Sikkerhet er en hovedsak for LINAK, og vi integrerer sikkerhet der det er mulig. Alle kontrollboksene våre sikrer at aktuatoren alltid kobler ut hvis det er for stor belastning på aktuatoren, og dermed blir løftet alltid trygt. Løfteaktuatorene våre er utstyrt med sikkerhetsmuttere som ivaretar sikkerheten selv når aktuatoren er slitt. 

Alle systemene er testet og godkjent som systemer. Dette gjør det lett for deg å få personløfteren din godkjent. Ved å velge et LINAK-system kan du enkelt oppfylle EN10535.

kontrollbokser til medline & careline pasientløftere

CBJ-Care er en intelligent løsning som gjør at det kan lagres servicedata i kontrollboksen, og slik sett sikre at pasientløfteren alltid fungerer som den skal. Dessuten kan CBJ-Care bidra til å huske servicebesøk, gi ekstra informasjon om batteristatus og tilføre mange andre fordeler. CBJ1 muliggjør drift med to hastigheter samt myk start og stopp for løfteaktuatoren for å sikre et komfortabelt løft for pasientene. Hvis du trenger en grunnleggende kontrollboks med batterialarm, er CBJ2 et godt og pålitelig valg. Vår elegante CBJ-Home gir løfteren design, men også funksjoner som enkel og pålitelig justering av maksimal vekt. 

Alle kontrollboksene leveres med intern eller ekstern lader som også kan kobles til et vegguttak. Ulike typer tilbehør og alternativer er tilgjengelige avhengige av dine behov.

aktuatorer til MEDLINE & CARELINE pasientløftere

Det finnes løfteaktuatorer til forskjellige lastkapasiteter. LA31 og LA43 kan brukes ved håndtering av stor last, LA34 for håndtering av enda større last og LA44 håndterer de tyngste løft. Alle aktuatorene er gode valg ved løfting av pasienter og utviklet for det formålet. 
 
Når det gjelder aktuatorer for å spre bena, eller kontrollere løftestropper, anbefaler vi våre lille og kompakte LA23, eller den ekstremt stillegående LA31, den monterte og designede LA28 eller den lille LA12 - avhengig av designønsker og konstruksjon på pasientløfteren.  

MEDLINE & CARELINE Håndbetjeninger

Enten du ser etter en enkel håndkontroll for bevegelser opp og ned, eller en avansert håndkontroll som viser batteristatus, og har indikator for servicebehov og overbelastning, vil du finne dette i MEDLINE & CARELINE produktportofølje. Den inkluderer HB30, HB70 og HB80.
HB80 har ergonomisk design og en valgfri magnet eller krok. HD80 med batteriindikator, serviceindikator og overbelastningsindikator er tilgjengelig for CBJ-Care.

HB30  gir overlegen brukeropplevelse med ergonomisk perfeksjon og enhåndsbetjening. Den leveres med utskiftbar kabel og sklisikkert belegg på baksiden for bedre grep.

BatterILØSNINGER

Velg mellom ulike batteriløsninger for ditt pasientløfte-system, inkludert BAJ1, BAJL Batteripakke Li-Ion singel kapasitet og BAJL Batteripakke Li-Ion dobbel kapasitet.  BAJL Batteripakke Li-Ion er en miljøvennlig løsning basert på Lithium-Ion teknologi og tilbyr lenger levetid og lav vekt, sammenliknet med bly-syre teknologi.

Ytelsen er forbedret med flere løft per oppladning og mer stabil hastighet på løftene. BAJL Batteripakke Li-Ion er bakoverkompatibel.
Linear Actuator LA23 Hand Control HB80 Linear Actuator LA44 Control Box CBJ-Care Linear Actuator LA31 CARELINE
Hva er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhet som omdanner den roterende…
Hva er en kontrollboks
Kontrollboksen er selve hjertet og hjernen i en aktuatorløsning…
Hva er en betjening
Kontrollen er en enhet som brukes til å styre bevegelsene i et LINAK aktuatorsystem…
MEDLINE & CARELINE-applikasjoner
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE-applikasjoner.
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?