select
Adjustable Treatment Chairs

behandlingsstoler

aktuatorsystemer for behandlingsstoler

Behandlingsstoler brukes til mange forskjellige formål - alt fra frisør- og skjønnhetssalonger til blodgivning og oppvåkning etter dagkirurgi. Pasientene må ofte tilbringe lang tid i stolen, for eksempel for dialyse. Enkel plassering og justering av stolen gjør den mer komfortabel for pasienten, men hva om behandlingsstolen også kunne gi en sikrere behandling som ville spare tid og ressurser for personellet?
 
En løsning med elektriske aktuatorer fra MEDLINE® & CARELINE® sammen med LINAK OpenBus™ -teknologien gir nesten uendelig mange nye måter å øke verdien av behandlingsstolene på. 
 
Bortsett fra den åpenbare funksjonen for mange plasseringsmuligheter kan OpenBus aktuatorsystem også sørge for ekstra komfort i form av leselys og ladeuttak for mobiltelefoner. Du kan også montere tilbehør for å forbedre arbeidsforholdene for pleiepersonellet: en innebygd vekt for å veie pasienten, en fuktighetssensor og en funksjon for å tilkalle sykepleieren. Servicepersonellet får en lettere adgang til servicedata, som kan kobles til en bærbar PC.
 
Dette er bare noen få av de innovative fordelene du kan få med LINAKs OpenBus aktuatorløsning. Hvis du har en idè om hvordan du kan forbedre behandlingsstolen din og få en konkurransefordel, kontakt LINAK MEDLINE & CARELINE og vi skal hjelpe deg med å finne den perfekte løsning.

Brosjyre med fokus på behandlingsstoler


Treatment Chair Systems

Systemeksempel på behandlingsstoler
Enten du foretrekker et grunnleggende eller avansert system til behandlingsstolen din, har vi det rette systemet for deg. Les mer om systemer for behandlingsstoler »

Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Made to Move
Bevegelse er en del av livet, og den bør ikke stoppe ved døren til kontoret.
Utfordringen fra helsevesenet
Hvordan kan du pleie flere pasienter med færre hender?
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?