select
Electric Adjustable Couches/Tables

elektriske benker og bord

få bedre ergonomi med elektriske justerbare benker og bord

Når det blir flere og flere pasienter å ta seg av, er helsesektoren på utkikk etter måter å forbedre arbeidsmiljøet til pleiepersonell, leger og behandlere på. Ryggsmerter og -plager er svært vanlig helseproblem blant sykepleiere og leger. Det er derfor forbedret ergonomi samt fleksibel og lettstyrt elektrisk justering av behandlings- og undersøkelsesbord og benker er åpenbare fokusområder. 

Hvis du trenger å montere sikker, pålitelig og lettstyrt justering på en benk eller et bord for å beholde stillingen i dagens marked, vil MEDLINE® & CARELINE® hjelpe deg med å finne en løsning som passer. 
 
LINAK har mer enn 30 års erfaring som kvalitetsleverandør av godkjente elektriske aktuatorløsninger til sykehus og helsevesen. Enten du trenger en enkel og pålitelig løsning for elektrisk høydejustering, eller et avansert innovativt aktuatorsystem med verdiøkende funksjoner via OpenBus™ -teknologien, kan MEDLINE & CARELINE hjelpe deg.
 
Ta kontakt med MEDLINE & CARELINE, og la oss få vite hva du trenger for å holde deg foran konkurrentene. Vi tror at de beste løsningene for undersøkelses- og behandlingsbord og benker, kommer via et tett samarbeid mellom deg og våre erfarne konsulenter og ingeniører.

Brosjyre med fokus på benker / bord


Electric Couch/Table Systems

Systemeksempel på elektriske benker og bord
Enten du skal ha et grunnleggende eller avansert system for behandlings- og undersøkelsesbenker /bord, har vi det rette systemet for deg. Les mer om aktuatorsystemer for benker/bord » 

Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Made to Move
Bevegelse er en del av livet, og den bør ikke stoppe ved døren til kontoret.
Utfordringen fra helsevesenet
Hvordan kan du pleie flere pasienter med færre hender?
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?