select
Patient Lifts Actuator Systems

elektriske pasientløftere

trygg og sikker pasienthåndtering med aktuatorløsninger for elektriske pasientløftere

Mobile elektriske pasientløftere og oppreisningsløftere forbedrer livet til både pleieren og pasienter når de er sikre, pålitelige og enkle å håndtere.
 
Det er derfor alle seriøse produsenter av pasientløftere fokuserer på sikkerhet og pålitelighet. Du må naturligvis oppfylle den godkjente normen, men for å beholde et godt rykte blant pleiere og pasienter lønner det seg å sette enda høyere standarder. 
 
LINAKs aktuatorløsninger for pasientløftere gir deg et bredt utvalg av løfteaktuatorer, aktuatorer for benspredning, håndkontroller og kontrollbokser. Alle komponenter er testet for å oppfylle LINAKs standarder og normkrav.

Funksjoner som intelligent serviceovervåkning, enkel og presis justering av største tillatte arbeidsbelastning i henhold til EN10535, myk start og stopp, visning av batteristatus og mye mer kan gi deg en konkurransefordel i fremtiden.Kontakt LINAK MEDLINE® & CARELINE® med dine behov og idèer for å forbedre mobile pasientløftere og oppreisningsløftere, og så skal vi sammen finne den perfekte løsning. 

sikker pasienthåndtering og -bevegelse

Sykehus og sykehjem over hele verden innfører programmer for sikker pasienthåndtering og -bevegelse slik at pleierne skal inngå å løfte. Det er åpenbare grunner til dette. Ryggskader som skyldes at mange pasienter må løftes og flyttes, gjør sykepleieryrket til et av de farligste yrkene vi har. Mange sykepleiere har ryggsmerter og -plager, og hvert år må mange sykepleiere slutte i jobben på grunn av alvorlige slitasjeskader.

Dette setter søkelyset på elektriske pasientløftere og oppreisningsløftere som en av de mest effektive og fleksible måtene å få sikker håndtering og bevegelse av pasienter både på sykehus, sykehjem og i private hus. Med en mobil gulvheis er det både sikkert og enkelt å flytte en pasient fra sengen til en rullestol og fra rullestolen til toalettet. 
 
LINAK MEDLINE & CARELINE har representanter over hele verden og teknisk kapasitet til å oppfylle selv de strengeste krav.

Les mer i JUMBO betyr sikker pasienthåndtering.

Systemeksempel på pasientløftere 
Enten du liker et grunnleggende, eller avansert system til pasientløfteren din, har vi det rette systemet for deg. Les mer om pasientløftesystemer »

Gjøre forretninger med LINAK
Vi ønsker ikke bare å være en hvilken som helst leverandør for kundene våre..
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Made to Move
Bevegelse er en del av livet, og den bør ikke stoppe ved døren til kontoret.
Utfordringen fra helsevesenet
Hvordan kan du pleie flere pasienter med færre hender?
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?