select
Adjustable Nursing Home Beds

sykehjemsseng

Aktuatorsystemer for sykehjemssenger

I mange land øker befolkningens gjennomsnittalder raskt. Når det blir flere beboere som trenger omsorg, blir det ytterligere press på sykehjemmene som en følge av effektivitetskrav innenfor sektoren. Nye retningslinjer som behandling samme dag, og korte sykehusopphold betyr at beboerne på sykehjemmene trenger mer og annerledes pleie enn før. 
 
Hvis sengen på et sykehjem skal dekke fremtidens behov, må den likne mer på en intelligent sykehusseng. Elektrisk justering gir komfort for beboere som må ha lange perioder med opphold i sengen. Det gir også bedre ergonomi for pleierne Men hvorfor ikke ta den intelligente flerfunksjonaliteten et skritt videre?
 
Det ville utvilsomt gjøre en seng mer interessant for et sykehjem hvis den kunne si fra hvis beboer går ut av, eller væter sengen. Sikkerhetsfunksjoner som pleieanrop og lys under sengen vil utvilsomt vekke oppmerksomhet. For ikke å snakke om automatisk serviceovervåking for å sikre at sengen holder seg i god stand i mange år. Et nyttig funksjon siden de fleste sykehjem må være svært nøye med kostnadseffektiviteten av investeringene som gjøres. 
 

innovasjon kommer fra samarbeid

De alvorlige utfordringene som helsevesenet står overfor, krever innovasjon og nye idèer. Derfor har LINAK MEDLINE® & CARELINE® allerede gjort det klart til å bygge inn ulike typer funksjoner i sykehjemssenger via våre løsninger med OpenBus™ aktuatorsystemer.
 
MEDLINE & CARELINE-serien med elektriske lineære aktuatorer, kontrollbokserbetjeninger og tilbehør gir deg all den friheten og fleksibiliteten du behøver for å virkeliggjøre så å si enhver idè. Vår velprøvde og dokumenterte kvalitet gjør at du får en sikker og pålitelig løsning som passer til applikasjonen din. 
 
Hvis du har en idè som kan forbedre sengen din og gi deg en konkurransefordel ved å lette situasjonen for sykehjemmene i fremtiden, skal du ikke nøle med å kontakte LINAK. Alle medlemmene av ingeniør- og konsulentteamene i MEDLINE & CARELINE har enorm ekspertise innen produkter og applikasjoner, og vi tror at alle virkelig innovative løsninger kommer fra et tett samarbeid med kundene våre.
Nursing Home Bed Systems

Eksempel på system for sykehjemssenger
Det er mange måter å kombinere den optimale systemløsningen på, og dermed oppnå perfekt bevegelse. Les mer om systemer for sykehjemssenger »

Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Made to Move
Bevegelse er en del av livet, og den bør ikke stoppe ved døren til kontoret.
Utfordringen fra helsevesenet
Hvordan kan du pleie flere pasienter med færre hender?
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?