select
Adjustable Hospital Beds

sykehussenger

aktuatorsystemer for sykehussenger

Det er flere senger på et sykehus enn leger og sykepleiere. I fremtiden blir det til og med færre leger og sykepleiere til å ta hånd om et økende antall pasienter. Med disse utsiktene er det fornuftig å prøve og gjøre sykehussengene om til et mye mer aktivt og effektivt utstyr, som kan bidra til å spare tid og ressurser.
 
Hvis du kan lage en sykehusseng som kan redusere antall tidkrevende rutineoppgaver for pleiepersonalet, har du gode sjanser til å hevde deg i konkurransen i fremtiden. Hvis sykehussengen samtidig kan bidra til å gjøre behandlingen sikrere og mer komfortable for pasienten, er sjansene enda bedre. Du er nødt til å lykkes hvis du til overmål kan få sykehussengen til å passe seg selv og indikere når den trenger rengjøring, service eller reparasjon. 
 
Innovasjon er nøkkelen til fremtidens marked. Det er derfor LINAK MEDLINE® & CARELINE® allerede har bygd inn alle disse og enda flere funksjoner i våre løsninger med OpenBus™ aktuatorsystemer. Hvis du har idèer som kan forbedre sykehussengene, står våre erfarne konsulenter og ingeniører gjerne til tjeneste for å realisere dem. 
 

Globalt nærvær

Fleksibiliteten og kompatibiliteten til vårt brede produktutvalg gjør at MEDLINE & CARELINE kan levere sikre og pålitelige løsninger som uten problemer passer inn i applikasjonen. 
 
Elektriske lineære aktuatorer av høy kvalitet samt komplette aktuatorsystemer har vært kjernevirksomheten til LINAK i 30 år.
Hver eneste komponent i MEDLINE & CARELINE-serien med aktuatorer, kontrollbokser, betjeninger og tilbehør har blitt grundig testet for å oppfylle standarder godt over bransjenormene. Hvis du noensinne trenger ettersalgs støtte, finnes LINAK over nesten hele verden. 

Vi vet at du trenger sikre, pålitelige og innovative aktuatorløsninger. Hvis du også trenger en forretningspartner som holder våkent øye med markedstrendene og de utfordringene som kommer i sykehussektoren over hele verden, kontakt LINAK MEDLINE & CARELINE. Vi forbedrer livet ditt.


Hospital Bed Systems

Systemeksempel på sykehusseng
Det er mange mulige måter å kombinere den optimale systemløsning for sykehussenger på, og dermed oppnå perfekt bevegelse. Les mer om systemer for sykehussenger »

Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Made to Move
Bevegelse er en del av livet, og den bør ikke stoppe ved døren til kontoret.
Utfordringen fra helsevesenet
Hvordan kan du pleie flere pasienter med færre hender?
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?