select
 

LINAK KontrollBoks Serie

- All in One Box

LINAK kontrollboksen CO-serien er svært omfattende. Vi har forbedret hygienefunksjoner, opprettet enkel kabelføring og en oppfinnsom brakettløsning som fester boksene i ulike retninger. Enda viktigere er at denne kombinasjonen av funksjoner er den nye standarden på LINAK.

LINAK Control Box Series – All in One Box

Hvorfor vi kaller det 'One world - One Box'

Med mer enn 30 års erfaring, omfattende kunnskap og vite-hvordan, stiller LINAK med nye standarder ved å kombinere flere nye funksjoner i kontrollboks-serien. Med verdensomspennende godkjenninger, lokalt lager og service, er din LINAK representant alltid tilstede. SMPS er standard i alle kontrollbokser og sørger for at de passer til et bredt spekter av sykehus- og pleieapplikasjoner. Og ved å legge til en annen kontrollboks, vil CO-Link ™ -alternativet gi deg dobbelt så mange kanaler og ekstra kraft med bare en håndbetjening.


Kontrollbokser med standard Maskinvask 
Hygiene er av største betydning i helsevesenet. Derfor er alle kontrollbokser utstyrt med LINAK standard IPX6 Washable DURA ™, noe som gjør produktet vannbeskyttet og maskinvaskbart, betydelig mer enn det den gjeldende normen foreskriver. Derfor kan vi si at kvaliteten til LINAK er likestilt med høy ytelse, og vi tilbyr deg en 5 års garanti på våre kontrollbokser.

En enkel passform overalt
Med lav vekt og kompakt design er det mange installasjonsalternativer, og nyskapende kabelføring gir deg et hav av monteringsalternativer. Med et enkelt grep monteres boksens inventive brakettløsning boksene i ulike retninger, og alle kontrollbokser kan enkelt monteres med batteribackup dersom det er nødvendig i enkelte områder.

Actuator mounting

MEDLINE & CARELINE-applikasjoner
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE-applikasjoner.
Kontakt LINAK
God dialog og tett samarbeid er den korteste veien til en perfekt løsning.
5 års garanti
Fordi kvalitet teller.