select
 
Seng med indbygget aktuator TV-løft

trendy luksussenger

AKTUATORTILBEHØR FOR TRENDY LUKSUSSENGER

Det moderne soverommet dreier seg om mer enn bare å sove, det er et sted der man henter seg inn etter en lang dag og gjør seg klar til den neste. Det er der du slapper av med en god bok, der du ser på TV og spiser frokost om søndagene. Alt dette og mer gjør den moderne sengen til mye mer enn bare en seng.
 
Serien av tilbehør fra HOMELINE® kan forvandle hvilken som helst seng til et luksuriøst komfortmøbel. Basisjusteringen av hodegjerde og fotgjerde er bare toppen av isfjellet. 

Hva med en innebygd TV-heis som hever en flatskjerm-TV fra sengerammen? Eller en innebygd massasjemotor for å myke opp ømme muskler? Du kan også få USB-tilkoblinger i sengen og forskjellige typer belysning samt ekstra justering med den samme kontrollen. 
 
Med LINAK HOMELINE som forretningspartner er det i virkeligheten ingen ende på de innovative nye idéene vi kan realisere sammen. Kontakt oss med din visjon for en luksusseng. Vi vil gjerne dele den og bidra til at den blir virkelighetSingelaktuator-systemer for luksussenger

Learn more about CBH single actuator systems with a high lifting capacity that ensures maximum flexibility for box spring manufacturers.

Online Magazine | PDF

 

HOMELINE tilbehør

HOMELINE accessories set your bed apart with unique value adding features. Features ensuring comfort and value for the end-user.

Online Magazine | PDF

Hva er en dobbel aktuator
En elektrisk dobbel aktuator er et unikt integrert system…
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Du kan ta det med ro
Kvalitet og pålitelighet er høyeste prioritet hos LINAK HOMELINE®. Så du kan ta det med ro..
Med sans for design
Design er svært viktig når du lager hvilesenger. Hos LINAK HOMELINE®..
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?