select
 
Adjustable Slatted Beds

SPILESENGER

AKTUATORLØSNINGER FOR SPILESENGER

En sengebunn med spiler er lett, og det samme gjelder madrasser som brukes til denne typen seng. Dette betyr at aktuatorsystemet bare trenger moderat kraft. Du trenger imidlertid et kompakt system på grunn av den lave høyden som er vanlig i en spileseng.
 
HOMELINE® har pålitelige systemer med dobbelaktuatorer som er spesielt optimalisert for spilesenger og som kan styres med trådløse håndbetjeninger. De har lav høyde og lavt støynivå med nok kraft til å håndtere alle slags spiler, rammer og madrasser som passer til denne typen seng. Løsningene i HOMELINE er praktisk talt vedlikeholdsfrie uten batteribytte i håndsettet eller annet bryderi for sluttbrukeren.
 
Det er ikke nok å føle seg komfortabel i sengen, du må også være i gode hender. Dette er derfor LINAK HOMELINE aktuatorsystemer for motoriserte spilesenger har en kabel som kan kutte ut nettstrømmen som en grunnleggende mulighet for å unngå elektromagnetisk stråling. Kabelen som kutter ut nettstrømmen, vil også spare energi fordi du bare bruker strøm mens sengen betjenes. 

Sluttbrukeren ønsker heller ikke at hevesengen skal bli sittende i en ubekvem sovestilling ved strømbrudd eller hvis et eller annet skal går i stykker. Det er derfor
nødsenking er en annen grunnleggende mulighet med HOMELINE aktuatorsystemer. 

LINAK HOMELINE sengeaktuatorsystemer leveres med et fleksibelt utvalg kontroller og tilbehør som passer til seng og design. Kontakt LINAK HOMELINE hvis du ønsker å øke verdien på spilesengen ved å foreta en komfortabel, jevn og pålitelige justering.
Hva er en dobbel aktuator
En elektrisk dobbel aktuator er et unikt integrert system…
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Du kan ta det med ro
Kvalitet og pålitelighet er høyeste prioritet hos LINAK HOMELINE®. Så du kan ta det med ro..
Med sans for design
Design er svært viktig når du lager hvilesenger. Hos LINAK HOMELINE®..
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?