select
 
Systemer for komfortmøbler

AKTUATORSYSTEM FOR KOMFORTMØBLER

AKTUATORSYSTEM FOR KOMFORTMØBLER

Enhver seng kan forbedres. Både en robust seng med tyngre springfjærmadrass, lettere spilesenger eller reclinere kan gjøres mer komfortable med elektrisk justering. LINAK HOMELINE designer og leverer komplette aktuatorløsninger som enkelt kan tilpasses komfortmøbler.

Forskjellige systemer for forskjellige behov
Vi tilbyr kraftige singelaktuator-systemer samt intelligente dobbelaktuator-systemer primært til komfortsenger. Begge systemene har høy løftekapasitet for å sikre maksimal fleksibilitet uansett valg av madrass.

  • Et singelaktuator-system består av to individuelle aktuatorer som gjør det mulig å justere sengen, en kontrollboks, en håndbetjening og andre typer valgfritt tilbehør.

  • Et dobbelaktuator-system består av en enhet med to integrerte motorer, og en kontrollboks. Det eneste man behøver å gjøre er og koble til håndbetjeningen og eventuelt ekstrautstyr.


Lavt forbruk i hvilemodus
Bærekraftige systemer med fokus på miljøet
Miljøet er i økende grad et fokus. LINAK bruker ZERO™-teknologi for å redusere energiforbruket ned til 0.1W.

Våre kontrollbokser CBH, og TWINDRIVE motorer med ekstern strømforsyning har lavt forbruk i hvilemodus som standard. Se etter ZERO-symbolet som viser at produktet har et lavt forbruk i hvilemodus.


Vedlikeholdsfrie produkter
Gled deg over vedlikeholdsfrie produkter
Du kan forvente kvalitet ned til minste detalj. Ethvert LINAK aktuatorsystem for komfortmøbler gjennomgår en 100% funksjonstest.

Nye produkter gjennomgår alltid en omfattende rekke repeterende tester. Resultatet er at ditt aktuatorsystem vil kreve svært lite vedlikehold etter at det er installert.


Maksimalt med ledig plass
Maksimalt med ledig plass
Et LINAK motorsystem plasseres diskret under sengen. Systemet er ikke en synlig del av sengens design. Dette gir mer ledig plass under sengen, forenkler rengjøringen og gir oppbevaringsplass.
Hva er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhet som omdanner den roterende…
Hva er en dobbel aktuator
En elektrisk dobbel aktuator er et unikt integrert system…
HOMELINE-applikasjoner
Se eksempler på HOMELINE-applikasjoner
Du kan ta det med ro
Kvalitet og pålitelighet er høyeste prioritet hos LINAK HOMELINE®. Så du kan ta det med ro..
Kontakt LINAK
Trenger du hjelp til å finne det produktet som dekker dine spesifikke behov?