select
 
Dette er HOMELINE 

Dette er HOMELINE®

HOMELINE er en avdeling ved LINAK, hvor det fokuseres på komplette modulbaserte aktuatorsystemer, designet for å forbedre komfort og ergonomisk kvalitet på komfortmøbler.

I mer enn 30 år har LINAK levert markedsledende elektriske lineære aktuatorløsninger til et stor antall ulike kunder. Denne ekspertisen bruker vi nå for å forbedre komforten i møbler for privathjem – primært komfortsenger.

LINAK fokuserer på å gjøre nye idèer om til elegante løsninger som vil gi mer verdi for sluttbrukeren. Resultatet er sterke og pålitelige, men likevel støysvake aktuatorsystemer med kompakt design, som integreres sømløst i det generelle møbeldesignet. Vi fokuserer på å forbedre produkter slik at vi gir våre kunder en konkurransefordel. For eksempel er ikke LINAK Bluetooth® betjeningsløsning kun nok en trådløs håndbetjening. Den gjør deg også i stand til å tilby kundene en mer personlig justering.

For stadig inspirasjon, står LINAK også ansvarlig for samarbeid som “Design Meets Movement” som involverer noen av de mest kreative og innovative designerne fra hele verden innen justerbare møbler.

Denne måten å tenke på har gitt HOMELINE® et solid rykte som seriøs kvalitetsleverandør blant sengeprodusenter.

Alt i alt, tilbyr HOMELINE hele systemløsninger – aktuatorer, kontrollbokser, betjeninger og en rekke valgfrie egenskaper som smarttelefon control app, Under Bed Light eller USB utganger. LINAK er totalleverandør i ordets rette forstand.

For mer informasjon om LINAK Group, besøk www.linak.no/om.
Gjøre forretninger med LINAK
Vi ønsker ikke bare å være en hvilken som helst leverandør for kundene våre..
HOMELINE-applikasjoner
Se eksempler på HOMELINE-applikasjoner
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Du kan ta det med ro
Kvalitet og pålitelighet er høyeste prioritet hos LINAK HOMELINE®. Så du kan ta det med ro..
Med sans for design
Design er svært viktig når du lager hvilesenger. Hos LINAK HOMELINE®..