select
 

infographics

I LINAK er vi opptatt av å motivere til mindre stillesittende atferd i løpet av arbeidsdagen. Med våre infographics gir vi deg tips om hvorfor, og innblikk i betydningen av å bruke ditt hev og senk bord.

 

arbeider du i et AKTIVt kontor-miljø? 

Hvor mye bevegelse er det mulig å oppnå i løpet av en arbeidsdag? Når kontormiljøet er utformet på en måte som "tvinger" ansatte til å bevege seg, vil det resultere i sunnere og mer produktive arbeidere. Se tipsene for hvordan arbeidsplassen kan gjøres mer aktiv.

Kontortrendene har endret seg- har du?

Måten vi arbeider på er under konstant forandring. Derfor er det også nødvendig at vi tenker nytt i forhold til hvordan vi innreder kontormiljøet vårt, så det også imøtekommer den fleksibilitet som er nødvendig.

bruker du ditt høydejusterbare bord?

Å ha et høydejusterbart bord er noe annet enn å bruke det. Ta testen og finn ut om du bruker bordet aktivt nok i løpet av arbeidsdagen.   

kjenner du til betydningen av ergonomi?

Ergonomi er en del av vår hverdag, men mange av oss sliter med å forklare hva det egentlig går ut på. Denne infographic gir deg noen gode tips om ergonomi på kontoret. 

3 steg for å komme i gang

Mange ansatte har høydejusterbare bord på kontoret uten å bruke det. Her får du tre steg som oppmuntrer deg til å bryte opp med stolen din.


visste du at..?

Det skjer en god del positive ting i kroppen vår når vi står fremfor å sitte. Ta en titt på noen av fordelene i denne infographic, og øk tiden du bruker stående i løpet av arbeidsdagen.


6 trinn mot en sunnere livsstil

Stillesittende atferd er ikke bra, men kan enkelt endres. I denne infographic viser vi seks enkle grep du kan innføre i din arbeidsdag for å få mer bevegelse.


reis deg opp for helsen din 

Kjenner du til alle fordelene ved å bryte opp stillesittende atferd? Ta en titt på denne infographic og bli inspirert til en mer aktiv arbeidsdag.

Våre verdier
Vi leverer innovative aktuatorløsninger som øker folks livskvalitet.
DESKLINE-applikasjoner
Se eksempler på DESKLINE-applikasjoner.
Frihet til design
Hvis design er viktig for deg, er DESKLINE den perfekte partner.