select
 
Sit-Stand Desk Benefits

fordeler

Det er vanskelig å imøtekomme en variert arbeidsstokk med et standard “one size fits all” skrivebord. Et justerbart elektrisk skrivebord gir brukeren en unik mulighet til å velge en arbeidsstilling som er ideell for dem. Dette bidrar til å eliminere ubehag forårsaket av et “skrivebord som ikke passer”, med utilstrekkelig beinplass og altfor høye tastatur og skjermer.

øk produktiviteten

Mennesker har behov for å strekke på bena og bevege seg litt rundt minst 5 minutter per time. Slike småpauser reduserer trøtthet. Mange ansatte har ikke denne fleksibiliteten for en liten avstikker hver time. Ved å benytte seg av høydejusterbare kontormøbler får alle ansatte muligheten til å reise seg opp og ta en liten strekk uten å forlate arbeidsoppgavene ved skrivebordet. 

Fleksibilitet

Høydejusterbare elektriske kontormøbler tillater brukeren raskt og komfortabelt, å tilpasse arbeidsstilling ved kun å trykke på en knapp. Om en kollega eller kunde kommer innom kan høyden enkelt justeres til et komfortabelt arbeidsnivå. Som en ekstra bonus når du står og jobber, blir ofte møter og forbipasserende avbrytelser kortere og mer effektive.

ansattes helse og velvære

Studier viser at å veksle mellom å stå og sitte resulterer i mindre ubehag og reduserer trøttheten som mange føler mot slutten av arbeidsdagen. 

Fysiske aktivitetsprogram på arbeidsplassen har og vist å redusere sykefraværet med opptil 32% (Kilde: James A Levine, MD, PhD, Mayo Clinic og Selene Yeager).

Et studie fra Mayo Klinikken viser at du kan forbrenne opptil 340 kalorier ekstra ved å stå og jobbe i tilsammen 2 timer per dag, fremfor å sitte. 

hindrer skade

Ved å tilpasse arbeidsdagen til dine individuelle behov kan du redusere arbeidsrelatert stress. Veksle mellom å stå og sitte, og reduser disse risikoene ytterligere ved å unngå problemer forårsaket av statisk holdning og posisjon.  

 

Focus on Office Desks

Fokus på skrivebord

Elektrisk justering av skrivebord passer dynamiske arbeidsstiler og den nye måten å jobbe på.

Online Magasin | PDF

 

MOVE

MOVE

Et lite hefte om hvorfor og hvordan høydejusterbare skrivebord bør brukes.

Online Magazine | PDF

Hva er en betjening
Kontrollen er en enhet som brukes til å styre bevegelsene i et LINAK aktuatorsystem…
DESKLINE-applikasjoner
Se eksempler på DESKLINE-applikasjoner.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Kontakt LINAK
God dialog og tett samarbeid er den korteste veien til en perfekt løsning.