select
 
Solutions for Retail Counters

butikkdisker

høydejusterbare disker og kassesystemer

Elektrisk høydejustering med lineære aktuatorsysstemer er på vei inn i butikkene - både som service for kundene og for butikkpersonalet. 
 
I mange land har fagforeningene og myndighetene rettet oppmerksomheten mot ergonomiske problemer i mange jobbfunksjoner. Kassebetjeningen og annet kassepersonale er et av områdene som står i fokus. Lett justerbare kasser og salgsdisker gjør livet enklere og mye sunnere for de ansatte, og ofte fører det også til raskere og mer effektiv service for kundene. 
 
Det stemmer rett og slett ikke at en størrelse er greit for alle når det gjelder selvbetjente funksjoner. Du har ikke lyst til å bøye deg eller stå på tærne for å lese anvisninger på monitorer eller for å slå inn kodene til kredittkortet osv. En enkel aktuatorløsning vil både øke bruken, og gi et bedre inntrykk av en selvbetjent funksjon.
 
DESKLINE® leverer fleksible modulbaserte løftesystemer drevet av elektriske lineære aktuatorer av høy kvalitet fra LINAK til alle slags kassadisker og selvbetjente applikasjoner. 
 
LINAK aktuatorer er kjent for at de er pålitelige og raske samt at de går jevnt og svært stille. Omfattende testing sikrer en lang og vedlikeholdsfri levetid selv når aktuatorsystemet brukes gjentatte ganger hele dagen. I tillegg er det 5 års garanti mot produksjonsfeil på DESKLINE produkter.

Hvis du ser etter en sikker, enkel og pålitelig justering av detaljhandelen, kontakt DESKLINE for å få en løsning som vil dekke både dine funksjonelle behov og din designstrategi.

Brosjyre med fokus på butikkinnredninger 
Hva er en løftesøyle
En løftesøyle er en elektrisk lineær aktuator som er integrert i…
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Frihet til design
Hvis design er viktig for deg, er DESKLINE den perfekte partner.
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet teller.