select
 
Adjustable Technical Workstations

tekniske arbeidsstasjoner

høydejusterbare tekniske arbeidsstasjoner

Ergonomisk elektrisk justering gir maksimal fleksibilitet når bedriften skal ivareta individuelle behov og preferanser i høyt spesialiserte arbeidsstasjoner, for eksempel:
Det kan ta mange år og være svært kostbart å lære opp høyt kvalifiserte medarbeidere på forskjellige sterkt spesialiserte tekniske arbeidsstasjoner. Den økte komforten og de ergonomiske fordelene ved en justerbar teknisk arbeidsstasjon bidrar til større ytelse, jobbtilfredshet og mindre fravær som følge av sykdommer og arbeidsrelaterte lidelser. 

Sikkerhet, høy løftekapasitet, fleksibilitet og stor pålitelighet er nøkkelord når DESKLINE® leverer aktuatorløsninger for tekniske arbeidsstasjoner. LINAK har 30 års erfaring med elektriske lineære aktuatorer og leverer aktuatorsystemer av høy kvalitet med opptil 16 parallelle ben.

Hvert eneste DESKLINE aktuatorsystem gjennomgår en komplett funksjonstest før det forlater fabrikken. Dette er også grunnen til at vi har 5 års garanti mot produksjonsfeil på DESKLINE produkter, men som en markedsstandard er det 12 måneders garanti på batterier.

DESKLINE bygger disse kraftige aktuatorene inn i komplette modulbaserte systemer med jevn og støysvak drift som kan styres av en brukervennlig kontrollenhet.

 

arbeidsstasjoner i kontrollrom


Arbeidsstasjoner i kontrollrom har kostbart utstyr, mange skjermer og datamaskiner, og de som jobber på disse stasjonene er for det meste høyt betalte spesialister. Ofte brukes arbeidsstasjonene hele døgnet og hele uken, og reparasjoner er svært kostbare. Derfor må arbeidsstasjonene fungere 100% for å få et optimalt resultat.

arbeidsstasjoner i kontrollrom

LINAKs elektriske aktuatorsystemer for arbeidsstasjoner i kontrollrom har rask og enkel justering samt pålitelighet ved endringer, og sikrer korrekt arbeidsstilling for den enkelte ansatte.

 

handelsbord


Alle som jobber med aksjehandel eller i finansmarkedet, bør tenke alvorlig på de fordelene som gis av elektrisk høydejustering. Handelsbord med ergonomisk tilpasning bidrar til å sikre korrekt arbeidshøyde og optimale forhold for lange arbeidsøkter på en arbeidsstasjon, og sørger dermed for økt produktivitet og jobbtilfredshet. 

handelsbord

LINAKs elektriske aktuatorsystemer for handelsbord gir rask og enkel justering. Bordene kan skreddersys slik at de passer nøyaktig til den enkelte bruker.

 

Den omfattende produktserien til DESKLINE inkluderer komplette modulbaserte aktuatorsystemer som kan skreddersys til bedriftens spesifikke behov. Justeringsmulighetene omfatter elektrisk høydejustering og vipping, samt justering av monitorer og annet teknisk utstyr. Justering skjer enkelt med brukervennlige og intuitive DESKLINE betjeninger.
 
Kontakt LINAK DESKLINE hvis du ønsker at dine tekniske arbeidsstasjoner skal utstyres med justerings- og bevegelsesmuligheter, og våre spesialkonsulenter og ingeniører vil finne en kvalitetsløsning. 
 
Denne videoen gir deg mer informasjon om justerbare bord.

Produkter for Tekniske arbeidsstasjoner

Hva er en løftesøyle
En løftesøyle er en elektrisk lineær aktuator som er integrert i…
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Frihet til design
Hvis design er viktig for deg, er DESKLINE den perfekte partner.
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet teller.