select
 
Height Adjustable Industrial Workstations

industrielle arbeidsstasjoner

høydejusterbare industrielle arbeidsstasjoner

Ergonomiske og elektrisk justerbare systemer gir organisasjonen total fleksibilitet til å flytte de ansatte rundt til industrielle arbeidsstasjoner som:
Selv om det er betydelig høydeforskjell på ansatte, er det raskt og enkelt å foreta en individuell justering slik at bedriften alltid kan utnytte arbeidsstokken på en effektiv måte. Forskjellige oppgaver ved det samme bordet kan også ha fordel av individuelle justeringer.

For den enkelte ansatte betyr det at jobben blir mindre slitsom når arbeidsplassen kan justeres med elektriske aktuatorsystemer. På daglig basis øker ytelse og produktivitet, og på lang sikt vil ergonomisk justering føre til mindre fravær som følge av slitasje og andre jobbrelaterte lidelser.

Sikkerhet, høy løftekapasitet samt robust og pålitelig kvalitet er nøkkelord når DESKLINE® lager elektriske aktuatorsystemer til industriformål. LINAK har 30 års erfaring med elektriske lineære aktuatorer. Hvert eneste DESKLINE® aktuatorsystem gjennomgår en komplett funksjonstest før det forlater fabrikken. Derfor tror vi på at 5 års garanti mot produksjonsfeil er neste skritt for våre DESKLINE produkter.

DESKLINE bygger disse kraftige aktuatorene inn i komplette modulbaserte systemer med jevn og støysvak drift styrt av en brukervennlig intuitiv kontrollenhet.

monteringsbord


Ergonomisk justering av monteringsbord gir korrekte arbeidshøyder og egnet plassering av verktøy og deler. Optimale forhold for lange arbeidsperioder på èn arbeidsstasjon øker produktiviteten.

monteringsbord

LINAKs elektriske aktuatorsystemer for monteringsbord er svært kraftige, men bruker likevel mindre strøm enn andre justerbare løsninger.

 

pakkebord


Alle som er opptatt av LEAN, prosessflyt og automatisering, bør tenke alvorlig på de fordelene som gis av elektrisk høydejustering i pakkeavdelingen.

Pakkebord 

LINAK elektriske aktuatorsystemer for pakkebord og -utstyr sikrer rask og enkel justering ved hyppige endringer i pakkestørrelser og flere skift.

 

postsorteringsbord


Ergonomisk justering sikrer at enhver medarbeider raskt og enkelt kan heve eller senke postsorteringsbordet så det passer til den ønskede arbeidshøyden. Resultatet er mindre fysisk belastning og lavere fravær. De langsiktige fordelene er betydelige forbedringer i både arbeidsmiljø og produktivitet.

postsorteringsbord 

LINAKs elektriske aktuatorsystemer for postsorteringsbord er laget for å tåle store belastninger og uvøren behandling.

 

ESD-arbeidsbenker


Ergonomisk justering uten fare for elektrisk utladning. Alle som er opptatt av ergonomi, LEAN, prosessflyt og automatisering bør tenke alvorlig på de fordelene som gis av elektrisk høydejustering av arbeidsstasjoner. Men når apparater som er elektrostatisk sensitive er involvert, er ESD-beskyttelse det viktigste.

ESD-arbeidsbenker 

LINAKs elektriske aktuatorsystemer for ESD-arbeidsbenker er laget for å gi full beskyttelse mot elektrostatisk utladning.

 

Kontakt DESKLINE hvis du ønsker at bedriftens arbeidsstasjoner skal utstyres med ergonomisk justering. Sammen finner vi en løsning. 
 

Produkter for Industrielle arbeidsstasjoner

Hva er en løftesøyle
En løftesøyle er en elektrisk lineær aktuator som er integrert i…
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Frihet til design
Hvis design er viktig for deg, er DESKLINE den perfekte partner.
Kontakt LINAK
God dialog og tett samarbeid er den korteste veien til en perfekt løsning. Ta gjerne kontakt med oss.
5 års garanti
Fordi kvalitet teller.