select
 
Height Adjustable Office Desks

skrivebord

høydejusterbare kontorbord

Siden arbeidspraksis endrer seg og et økende antall av dagens arbeidstakere tilbringer mer og mer tid på kontoret, møter produsentene av skrivebord nye utfordringer og muligheter. Dette setter fokus på aktuatorsystemer for skrivebord. Ikke bare som et alternativ nå og da, men som en standardfunksjon for å tilføre den fleksibiliteten som kreves av moderne dynamiske arbeidsmåter. 
 
DESKLINE® leverer modulbaserte løftesystemer for bord drevet av LINAK elektriske lineære aktuatorer av høy kvalitet, kjent for pålitelig samt rask, jevn og meget støysvak justering. For DESKLINE produkter er det og 5 års garanti.
 
Enten du ser etter en aktuator til et enkelt skrivebord, eller et komplett aktuatorsystem til et avansert bordoppsett for et arbeidsteam, har DESKLINE en løsning som vil dekke både dine funksjonelle behov og din designstrategi.
 

en god dag på kontoret

I dag utføres de fleste arbeidsoppgaver med datamaskiner på et skrivebord. Folk som jobber i logistikk- eller servicebransjen sitter ofte i team, men er fremdeles bundet til kontorbordet hele dagen. Kreative funksjoner har i større grad mobiliteten med bærbare PC-er, men det er store sjanser for at også ledere, konsulenter og andre tilbringer mesteparten av dagen ved et skrivebord. 
 
Det moderne kontormiljøet er sakte, men sikkert i ferd med å endre seg til et dynamisk levende rom der du må føle deg komfortabel for å være effektiv. 
 
Hvis du skifter mellom forskjellige bord, eller deler et bord bare juster bordene så de passer til deg. Om ryggen verker og du må reise deg, kan du bare heve bordet til en stående stilling. Hvis det føles mer komfortabelt å stå under en konferanse eller en presentasjon, hvorfor ikke trykke på knappen og heve møtebordet? På denne måten vil du få fordelene både med bedre ergonomi og en ny dynamisk og effektiv møtetype.  
 
En komfortabel og ergonomisk design av arbeidsplassen er selve grunnlaget for moderne produktivt arbeid. En god dag på kontoret er verdifullt for både arbeidsgiveren og -takeren. Det er derfor LINAK DESKLINE ønsker å levere produkter som bedrer folks arbeidsmiljø. Kontakt LINAK DESKLINE.

Lær mer om fordelene ved å bruke hev og senk skrivebord, ergonomi og bli introdusert for LINAKs motivasjonsverktøy som bidrar til å overstyre en innlært stillesittende atferd.

 

MOVE

MOVE brochure

Et lite hefte om hvorfor og hvordan høydejusterbare skrivebord bør brukes.

Online Brochure | PDF


Systemer basert på innbygningsaktuatorer
Med et system for innbygningsaktuator har du frihet til å designe konstruksjonen i tilknytning til aktuatormekanismen. Les mer om systemer basert på innbygningsaktuatorer »

Systemer basert på Inline-søyler
Med et Inline-system for skrivebord er fokus på estetisk, men diskrè design uten å påvirke den rolige motoren. Les mer om systemer basert på Inline-søyler »

Systemer basert på søyler med motorhus
Det er enkelt å konstruere en bordramme rundt et system basert på søyler med motorhus. Les mer om systemer basert på søyler med motorhus »

Hva er en løftesøyle
En løftesøyle er en elektrisk lineær aktuator som er integrert i…
Hva er PIEZO™
PIEZO er et unikt maskinvarebasert system som registrerer…
Frihet til design
Hvis design er viktig for deg, er DESKLINE den perfekte partner.
Kontakt LINAK
Ønsker du å snakke om hvordan du kan dra nytte av en innovativ aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet teller.
Bordstabilitet
Stabilitet er viktig ved design av høydejusterbare skrivebord.