select
 
Desk Frame 1

LINAK DESK FRAME 1 - Alt du trenger å bygge er en sitte-stå ramme

Desk Frame 1 er konseptet fra LINAK som gjør det lettere å velge elektrisk og lage moderne sitte-stå bord med den kjente høye kvaliteten fra LINAK. Tre ferdigpakket bokser gir deg mange designkombinasjoner mens du nyter den fulle fleksibiliteten i designet.

Desk Frame 1 (DF1) innehar de mange fordeler innen one-stop-shopping og er utviklet for å lette arbeidet ditt; Kombiner en LINAK Kick & Click ™ toppramme, en DESKLIFT ™ SetPack-løsning (som inneholder to løftesøyler, en kontrollboks, et skrivebordspanel og kabler) og DESKLIFT ™ feet sett. Dette er Desk Frame 1- et alt-i-ett konsept fra LINAK. DF1 er en komplett pakke med alt du trenger for å lage ditt eget elektrisk justerbare sitte-stå bord. Faktisk trenger du bare å legge til en bordplate.

  FRAME. Kick & Click™
Kick & Click ™ toppramme-løsning fra LINAK er uten tvil den mest intuitive og raskeste måten å montere kontorbord med løftesøyler på markedet. Verktøykasser, skruer og bolter er ikke nødvendig - bare trykk og klikk topprammen sammen. Tilgjengelig i tre versjoner.

  LEGS. DL SetPack
DESKLIFT ™ SetPack (DL SetPack) gir deg et ferdigpakket sett med alle elektriske elementer. Den inneholder et sett med to løftesøyler, et skrivebordspanel, en kontrollboks og nødvendige kabler. Dette betyr at du får alt du trenger for ditt elektriske system pluss kompromissløs designfrihet ettersom hver del kommer i forskjellige varianter. Velg runde, firkantede eller rektangulære søyleprofiler, i tre standardfarger og sammenlign den med ditt favoritt skrivebordspanel - det finnes en mengde ulike muligheter.

  FEET. DL Feet
DESKLIFT ™ feet (DL Feet) er benevnelsen for en rekke føtter til justerbare bord. De kommer i to standardlengder og forskjellige bredder, gjeldende for en rekke LINAK løftesøyler med ulike profildesign. Videre kan du velge mellom to forskjellige monteringsløsninger (toppmontert eller nedfelt).

LINAK er en one-stop-shop
I mange aspekter kompletterer LINAK Desk Frame 1 konseptet en av de rikeste produktkatalogene innen elektriske systemer for justerbare kontormøbler på markedet. LINAK produktspekteret omfatter allerede de mest avanserte arbeidsstasjonene med PIEZO ™ Anti-Collision ™ -maskinvare, samt energibesparende og miljøvennlige kontorer med ZERO ™ teknologi og LINAK PVC-Free ™ kabler.
 
DF1 legger til en ekstra dimensjon på LINAK løftesøyler, skrivebordspaneler, teknologier, mobilapper og annet software, slik at produsentene kan skreddersy løsninger for å møte sine egne markedskrav.

Introduksjon av Desk Frame 1


Les denne referansehistorien: “Customers save assembly time with the new Kick & Click system”