select
 
Bench systems

KONTORBORDSYSTEMER "benching" FOR EFFEKTIV UTNYTTELSE AV ROM OG GIR i tillegg ET RENT DESIGN

En av de raskest voksende applikasjonene i dagens kontor er systemer for kontorbordsløsninger nå kalt "benching". Ettersom plassen som er tilgjengelig for hver ansatt på kontoret minker, gir disse tverstagene og brakettene et element av fleksibilitet til skrivebord og deres gruppering.

Allsidighet er viktig når du designer et kontor hvor du prøver å maksimere plass. Det som virker som en flerårig trend, fortsetter å være en utfordring for bedrifter. Hvordan får du mest mulig ut av kontorlokaler som ser ut til å bli mindre og mindre?

Ifølge tall utgitt av CBS News, ble kontorer forventet å være på 14 kvadratmeter per ansatt i 2017 - en betydelig nedgang fra 21 kvadratmeter i 2010.

Dette er her disse systemer kommer inn. Tverstag og braketter i "benching" -systemer kobler sammen det som ville vært to eller flere frittstående skrivebord. Plassen reduseres med bortkastet plass på ledninger / kabler, individuelle datamaskinhubber, skillevegger og til og med rommet som trengs for å forbedre utseende, appell og rengjøring.

Optimaliser bruk av kontorplass tilgjengelig
Brakettbruk for å holde skrivebord sammen ser virkelig ut til å legge til mer plass for hver ansatt. Bransjen har sett noen virkelig unike design med "benching" -systemer som støtter individuelle preferanser samtidig som kommunikasjon og samarbeid gjøres enda enklere. Dette gir også alternativer som er "design fremover" og som ofte gir mer privatliv enn standardskrivebordets åpne designoppsett gjør.

Legge til flere alternativer for skrivebordbrukeren
Du kan legge til et enda nyere nivå av medarbeidsfokusert innovasjon, som gir bevegelse til "benching" -systemer. Med produkter som LINAK® DESKLIFT ™ løftesøyler, som tilbyr tverrstag som tilleggsutstyr, blir det enklere å bygge sitt-stå "benching" -systemer.

Ved hjelp av "benching" -systemer forbedres samspillet med menneskene rundt deg, og det er også teknologienes tilkobling. Med det nylig frigjorte rommet har du også bedre metoder for å bringe kabler sammen eller gi enkle hubber til teknologi, i motsetning til før der det var behov for flere kabler.

Hvis kontorbordet er mobilt, kan batteridrevne løftesøyler sørge for at skrivebordets plassering er så fleksibel som mulig. Det vil tillate til en fortsatt sitt-stå bevegelse uansett hvor ditt "benching" -system beveger seg.

Alt i alt gir du kontordesignere friheten til å gjøre en mer åpen og flytende ordning med "benching" -systemer.