select
 
Dette er DESKLINE

Dette er DESKLINE®

DESKLINE er en avdeling ved LINAK, hvor det fokuseres på pålitelige aktuatorløsninger for ulike skrivebordstyper, arbeidsstasjoner, kjøkken og mye mer. Alt er laget for å passe ditt design både funksjonelt og estetisk, og er enkelt å sette sammen med LINAK Plug and Play™.

Siden 1990 har LINAK bidratt til å redefinere moderne interiør for arbeidsplasser ved å utvikle elektrisk høydejustering for kontorbord og arbeidsstasjoner over hele verden - ofte i nært samarbeid med produsenter eller eksterne interiørarkitekter.

Vi står også ansvarlig for samarbeid som “Design Meets Movement” som involverer noen av de mest kreative og innovative designerne og arkitektene fra hele verden innen justerbare møbler.

For DESKLINE betyr samarbeid nære relasjoner til våre kunder, hvor vi utvikle nye og innovative, ergonomiske løsninger for kontorbord, arbeidsbenker og kjøkken. I tillegg til det omfattende produktutvalget av aktuatorer og løftesøyler av høy kvalitet, setter også LINAK en ny standard med teknologi som PIEZO™ og ZERO™ og ved å strebe etter å øke bruken av PVC-frie materialer i våre produkter. Målet er å øke både komforten for sluttbrukeren og øke etterspørselen etter dine produkter.

Denne filosofien har gitt LINAK DESKLINE en posisjon som ledende leverandør av justerbare løsninger av høy kvalitet. I dag har vi et solid rykte som dedikert partner og rådgiver med omfattende innsikt i applikasjoner, forskrifter og markedet generelt.

LINAK DESKLINE er en individuell, strategisk forretningsenhet. Vi bruker LINAK datterselskaper og serviceorganisasjoner på alle store markeder for å sikre optimal service.

Ønsker du å vite mer om DESKLINE aktuatorløsninger, besøk applikasjonsidene.

For mer informasjon om LINAK Group, se www.linak.no/om/.
Gjøre forretninger med LINAK
Vi ønsker ikke bare å være en hvilken som helst leverandør for kundene våre..
DESKLINE-applikasjoner
Se eksempler på DESKLINE-applikasjoner.
Abonner på nyhetsbrevet
Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet fra LINAK.
Made to Move
Bevegelse er en del av livet, og den bør ikke stoppe ved døren til kontoret.
Frihet til design
Hvis design er viktig for deg, er DESKLINE den perfekte partner.